søndag 15. april 2012

Gratulerer Trosvik!

Trosvik reiste hjem fra Drøbak, med "pokalen" i vårcupen og 4-0 over DFI. 4-0 er brutale sifre, og er nok litt i overkant om vi ser på spillet totalt sett.
Startelver som følger; Espen B i mål, Christian, Marcus, Robert og Benjamin bak, Magnus H, Peder og Mikkel på midten, Andrè, Jonas og Thomas på topp. Fredrik, Mattis, Per-Morten, Mats L og Karl på benken.

1. omgang er ikke 10 minutter gammel, når Trosvik får et heldig (min "objektive" mening :-)) mål, 0-1 og vi kommer bakpå fra start... og det er Trosvik som fortsetter og er toneangivende og det førende laget. Omgangen gir ikke flere mål, selv om begge lag har flere sjanser, så var nok vi i DFI glade for at det ikke var flere i sekken ved pause. Vi så litt rustne ut, og det virket ikke som om vi hadde noen plan, lå vi høyt eller lå vi lavt?

Pause, Kjetil og Iver maner gutta til kamp, beholder samme lag og gir beskjed om høyt press.

2.omgang starter og det er et helt annet trykk i DFI! Vi tør å stå høyt, og det gir et helt annet kampbilde! DFI kjører kampen, og etter ca 7-8 minutter for vi betalt. Et nydelig angrep satt opp av Mikkel, hvor Andrè kommer igjennom og blir "felt"... dommer blåser straffe og vi er "litt brydd" på sidelinjen...men dømt er dømt! Straffen settes dessverre knallhardt i stolpe og ut, dermed står det fortsatt 0-1 på kunstgresset.
DFI fortsetter å presse, men får ikke betalt, og når Trosvik i stedet for kontret inn 0-2 og 0-3 så detter vi sammen. Trosvik får ytterligere en før slutt og vinner 0-4!
Ingen mål/assist idag, et gult kort (Jonas)

0-4 er som tidligere nevnt et brutalt resultat og kampen var jevnere enn dette. Hadde vi satt straffen, hadde det nok muligens blitt en annen kamp, men alt i alt så var Trosvik i dag et bedre lag og vinner vår-cupen fortjent!

Nå legger vi dette bak oss, glemmer denne kampen og gjør oss klare for de viktige tingene. Nå starter det, NM-kamp mot Eidsvold på fredag og 1.seriekamp mot Ekholt om 10 dager! Kom igjen gutter,
nå starter sesongen 2012!

Herlig oppmøte på kampen idag, mange juniorer på sidelinjen og støttet lag-kompisene, det er bra!! Regner med bra oppmøte på trening imorgen!

Gratulerer til Trosvik!!! Fortjent seier! Lykke til med serien i år, så håper vi å møte dere i sluttspill til høsten!