mandag 23. april 2012

Ny brakseier til DFI 2

DFI Jr. 2 vs. Rolvsøy på deres 7’er bane på Rolvsøy (mellom Fredrikstad og Sarpsborg) var en ny opplevelse for våre gutter. Det er lenge siden vi har spilt 7’er fotball, men Per mente at her var det bare å komme i gang og ha det gøy. Laget bestod av: Trond Marius, Ole Magnus, Fredrik, Joakim, Aleksander, Espen H., Espen B., William, Ole Anders og Jørgen. Vi forventet mye løping og raske baller fra ene siden til den andre. Men det viste seg fort at DFI dominerte i 2x30 minutter (som er kamptid på 7’er bane) og scoret det første målet etter 6 minutter, da William fikk en flott pasning fra Espen. Deretter gikk det slag i slag: Etter nye 6 minutter kom neste scoring, og så trillet det inn 6 mål til før pause (0-8 til pause). Andre omgang gikk omtrent på samme måte: det ble 6 mål til DFI med 2 til 7 minutters spill mellom målene, før Rolvsøy fikk sitt første og eneste mål i kampen, og så ble det enda 2 DFI-scoringer før kampen ble blåst av (1-16 ved kampslutt). Espen B stod i mål i første omgang, og William og Espen H. stod 15 min hver mellom stengene i den andre. Ingen kort til DFI, og solen var framme i store deler av kampen!
Statistikken for dagens kamp er som følger: Joakim: 4 mål og 6 assist; Jørgen 4 mål og 3 assist; William: 4 mål; Espen H.: 4 assist; Fredrik: 1 mål og 1 assist; Ole Magnus: 2 mål; Aleksander 1 mål og Espen B. 1 assist.