mandag 30. april 2012

Ny seier til DFI-2

3. kamp i serien gikk hjemme mot Rapid Athene (Moss).
I utgangspunktet tenkte vi nok at dette var et lag vi skulle slå ganske enkelt. De så egentlig iikke så gode ut heller og nye 3 poeng vinket i det fjerne.
Men som man før har oppdaget; Man skal ikke skue hunden på hårene som det heter.
Riktignok gikk det ikke så veldig lang tid før Shami ordnet 1-0 etter pasning fra Joakim E. Men så jevnet det seg ut ganske mye. Vi hadde nok mest av spillet, men Rapid var så absolutt med. Omganget ebbet også ut med dette ene målet.
Vi tenkte at vi skulle ta mer tak i det i omgang 2 og begynne å kjøre over dem litt. Så skjedde det vi ikke hadde tenkt isteden. Rapid ble mer og mer farlige og tok mye mer grep. Det ble mye kriging og etter lang tid, under 10 minutter igjen, fikk vi gjordt 2-0 ved Joakim E. etter pasning Aleks.
Det var dette som skulle til for at Rapid falt litt sammen og da ble det fort 2-0 Shami a: Mikkel og 4-0 Shami a: Aleks.
Oppsummert kan vi si at dette var en av de tyngre 4-0 seirene å dra i land. Det hele var temmelig uvisst helt til vi fikk 2-0 målet vårt.
Skal nok se at denne serien ikke blir noen 'walk in the park' for vårt lag på tross av de gode resultatene innledningsvis. Her er det bare å stå på !

claes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar