tirsdag 26. mars 2013

Tyrkia dag 1 og 2

Oppmøte 18.00, pass, bagasje, innsjekk, flytur, visumkjøp, bagasje, buss til hotellet, sjekk inn, nattmat og i seng.....
Første kveld/natt gikk relativt smertefritt, foruten et nødpass som måtte utstedes før avreise og en lommebok som forsvant på flyturen så gikk alt strålende.

Opp mandag morgen, til en relativt sen frokost, og trening klokken 11.00. Det er deilig når vi ankom hotellet så sent! Selv om vi er nede i en 10-12 grader på kveld natt, så er vi oppe i over 20 grader på dagtid, og når banene er deilig fløyelsmykt gress, og Junior og Senior disponerer HVER sin naturgressbane i 2 x 90 minutter hver dag.... så skjønner alle at dette er bra.

Hotellet HAR DESSUTEN alle sine 5 stjerner inntakt, og restaurantene på hotellet har fantastisk mat... så både ledere og spillere koser seg skikkelig!

Mandagen for junior gikk med til 2 gode treningsøkter, og utover det så vat det å bli litt kjent på et stort og innholdsrikt hotell, noen av gutta har med "playstation" så innetiden på rommene er ganske høy.


Tirsdag så var første treningsøkt byttet ut med treningsmatch, og denne første kampen ble spilt mot Raufoss G19. En kamp hvor vi var litt usikre på hva vi møtte, så vi startet med å føle oss litt frem. Etter ca 15-20 minutter hvor det nok er Raufoss som er det førende laget, så starter vi å overta... litt agressivt press på Raufossgutta og noen skikkelige kollektive løp fra DFI, spesielt Mikkel og Tora presser frem den første goalen, Mikkel forfølger løp og fullfører presset slik at ballen til slutt havner hos Tora som kan sette sikkert! 1-0 til DFI.
Ikke lenge etter får vi nok en situasjon som avsluttes med mål, og denne gangen er det Jonas som får slått inn på bakre hvor vår indreløper Matias kommer helt riktig i henhold til GS lærebok... og kontrollert setter inn 2-0 helt inn til stanga!
Resultatet står til pause!
Med god kontroll på match, så bestemmer benken seg for en aggresiv bytte-taktikk! Og i løpet av omgangen så blir HELE laget skiftet. Geir bruker faktsik SAMTLIGE spillbare gutter i denne kampen. Byttene gjøres etterhvert og laget/kampen endre faktisk ikke karakter i det hele tatt, om noe så går det bedre og bedre :-) vi utøker resultatet fra 2-0 til 3-0 i løpet av omgangen. Det er Mathias S som får sette den etter bra forarbeid av Haakon!
Vi er vel faktisk nærmere både 4 og 5 enn Raufoss er en utligning, og vi ser at vi fortsatt har litt å øve på i forhold til å sette sjanser, men idag var det underordnet!
Bra resultat, bra at mange for spille, og vise at det er utrolig jevn om plassene (vi har jo faktisk spillere hjemme også)
trenerteamet i tyrkia
Fra venstre Erlend sandal og Geir Sneis

Etter kamp var det lunsj, før vi hadde em rolig treningsøkt på ettermiddagen.

Onsdag blir en ren treningsdag, to normaløkter hvor vi nå må starte mental oppbygning mot neste kamp, for det blir tøffere.....

i fjor møtte vi FC Basel U17, og tapte 0-5... men til en GOD opplevelese, som gutta snakker om med glede.

i år så møter vi Zenit St. Petersburg U18! Vi gleder oss!! Kampen går torsdag ettermiddag!

Nå er det kveld, playstation og Poker....

Alt bra i Lara Tyrkia!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar