lørdag 23. mars 2013

Solid seier i "semin"

Bak fra venstre; Haakon Eidsaa, Jonas Skar, Tor Magnus Nesset, Fredrik Wollbraaten, Andreas Semmen, Thomas Strypet, Christian Lokøy, Lars Isaksen og Håvard Sneis
Foran fra venstre, Peder Mæhle, Matias Keiseraas, Mikkel Aarstrand, Henrik Albertsen, Henrik Jensen og Mathias Sørensen

Etter seier i egen vår-cup avdeling, med NM plass som belønning, så skal de fire avdelingsvinnerne gjøre opp i et sluttspill. Drøbak fikk Tistedalen i sin semifinale og reiste fredag avgårde for "n'te" gang til "dæl'n" for å møte Tistedalen-juniorene.

Geir hadde plukket ut troppen på bilde over, og var meget tydelig i forkant av kampen på at cup er cup, her er det vinn eller forsvinn og her skal jobben gjøres! Den som VIL mest får finaleplassen!

Bedebygutta kommer bra i gang og med kombinasjonen bra spill og marginer på vår side så får vi en drømmestart, allerede etter 6 minutter så kjemper Henrik J seg ned til dødlinja på høyresiden, får slått et presist innlegg til Matias K som får en perletreff og smeller ballen i lengste! Vakkert og DFI tar ledelsen 0-1 borte mot Tistedalen! Lagene er relativt jevne etter scoringen, men DFI har nok et spillemesig overtak og etter 18 minutter så får vi et frispark 6-7 meter inn på Tistedalens banehalvdel, Andreas legger opp og slår et strålende frispark på bakerste hvor Mikkel scorer med hode! 0-2 til badebygutta i Tistedalen!
Etter 38 minutter får Tistedalen en redusering, et frispark fra 22-25 meter som slås hardt inn i boksen, litt usikker på om noen er borti den, men inn går den! 1-2 og litt spenning inn i matchen før pause... Men DFI er helt riktig aggreseive i minuttene etter scoringen og i et lekkert angrep rett etter så samspiller Matias og Tora, slipper ut til Mikkel som knaller til fra skrå vinkel i lengste og vi utøker og tar med oss solide 1-3 i garderoben til pause! En OK omgang, hvor vi nok skal være meget fornøyd med uttelling!
Geir fortsetter med samme lag etter pause
2.omgang kommer igang, og selv om Tistedalen helt tydelig er ute etter en tidlig redusering for å skape match igjen, så har DFI bra kontroll. Når det største trykket har gitt seg så starter Geir med å få litt friske bein på banen, først ut er Fredrik og inn kommerer Håvard etter 55. Kampen fortsetter med DFI press og etter 60 minutter for vi neste scoring, Mikkel med fremspilling via Tora til Matias som setter sikkert og vi punkterer matchen når vi går opp til 4-1, Geir bytter inn Jonas for Mathias S og Haakon kommer inn for Tora. Tistedalengutta gir nok litt opp og DFI gutta slipper seg litt ned, og "orker" plutselig veldig mye! I denne perioden så "sløser" vi mer enn vi burde! Litt mange har lyst på egen scoring og vi kaster bort noen helt klare målsjanser....Geir slipper inn Lars for Thomas på backen og gutta "cruiser" inn til solide 1-4 på bortebane. Junior 1 debut for "97-gutt" Thomas Stypet til kjempegodkjent!

Vet at det alltid blir mye fokus på mlscorere og assist, men vil igjen legge til at dette så definitivt var en lagseier, helet laget presterer godt på ALLE plasser og vi får nå belønning for godt gjennomført treningsarbeidet i vinter! Vi ser også godt, spesielt på slutten av kamper, at vi orker å gjennomføre, stå opp i 90 minutter, og det er viktig! Bra med BRED stall som sørger for at det er STOR konkurranse om alle plasser! Gårsdagens tropp var bra, men vi vet at vi har flere spillere som banker på døra til troppen og står klare for å hoppe inn på laget, om noen "sover" eller slurver for mye. Stå på gutter, vi står foran en spennende sesong!

Da er  DFI g19 klare for finale i årets vårcup, og viderefører "tradisjonen" vi startet ifjor :-). Den andre semifinalen gikk samtidig mellom Lisleby og Østsiden 2, og rapportene sier at den kampen var i "lomma" til Østsiden, men Lisleby kom tilbake og utlignet! Kampen gikk til straffer og Østsiden tok det hjem! Så da er det klart for finale mellom Østsiden 2 og DFI 1.
Sansynligvis helgen etter at vi kommer hjem fra Tyrkia, men det kommer vi tilbake til!

Bra jobba gutter, nå er det ferie for noen, og treningsleir for andre! Ha en strålende påske, uansett hvor og hva du skal :-)