søndag 31. mars 2013

lørdag....

Ble tilbake til normalen....

Frokost, trening, hvile, lunch, trening....
men krydret med A-kamp og Quiz...

Treningene var bra, men det merkes at vi har slitne bein og hoder.... gutta er litt mer på allerten og luntene er vesentlig kortere enn i starten av uken!
Bra med temperatur i dueller, bra å få kjenne på stressnivå til lagkamerarter! Alt skjer kontrollert og etter treningsøkter er det de samme gode miner...

A-kampen ble også en opptur, etter det kjedelige tapet mot Raufoss! Vi møter Florø (2.div), og selv om første omgang er litt famlende og usikker fra badebygutta, 0-1 til pause! Så kommer vi meget sterkt tilbake i 2.omgang og scorer to. (Røsse på straffe, og Setar på et miniraid)
Resultatet er gledelig, men det som var morsomst var hvordan laget fremsto! Stor selvtillit og med vilje til å "ta" kampen!

Etter middag var det duket for en Quiz! Regisert av TA og kultursjefen, så fikk gutta 36 spørsmål om alt fra den kjente fuglen rødspette, til Begdølsmos mange landslagsmål....

Før gutta ble overltt til seg selv!
A-lagsgutta fikk litt ekstra fri (med fri søndag), mens jr følger sin vanlige plan og legger inn en økt søndag, før avreise! (pga senerelagt avreise)

Flyet går nå 17.00 tyrkisk tid, det bør bety ankomst Rygge 20.15/20.30 for dere som skal hente!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar