søndag 3. mars 2013

DFI Junior klar for 1.runde i NM G19!

Søndag 3 mars var er en BRA DAG for DFI jr fotball!!

Førstelaget gjør jobben, vinner hele 0-11, borte mot Tistedalen 2, og er klare for NM!!

Dagens 1.lags tropp
Bak fra Venstre; Jonas, Henrik S, Shami, Lars, Tora, Ulrik og Joachim
Foran fra venstre; Mikkel, Henrik A, Henrik J, Håvard, Matias K, Peder og Joakim

Førstelaget drar til Tistedalen, møter deres 2.lag, så seier var vel forventet.... men det tok faktisk hele 25 minutter med enveis-kjøring før det løsnet... Egentlig så skjer det "ikke no" før vi legger om fra 4 mann i forsvar, til tre... men da starter det, først er det Matias som kommer helt ned på dødlinja og får slått 45 ut til Shami som setter kveldens første 0-1 til DFI.
Det virker som om det var det som skulle til, skuldrene senkes og bare noen minutter etter er det klart igjen...denne gangen kommer et herlig innlegg fra Henrik S, inn i boks hvor Tora må skyte 1 og 2 og 3 ganger.... men inn skal den og 0-2 til DFI!!
5 minutter før pause er det klart igjen, corner fra Mikkel som en uheldig Tistedalenspiller setter i eget mål (det blir assist Mikkel :-)) og 0-3 til DFI og rett før pause er det klart for 0-4. Voi har fått frispark på 18-20 meter og Mikkel og Henrik stiller sg opp. Henrik starter, hopper over ballen og Mikkel curler over muren og i lengste kryss. Lekkert!
0-4 til pause er solid!
Vi gjør tre bytter i pausen Strøm, Tora og Jensen går ut, Jonas, Ulrik og Joachim kommer inn! Taktikken er gitt, vi skal ikke hvile på noen "laurbær", her skal det kjøres fra start!
knappe 5 minutter går før det er klart igjen, Jonas kommer inn på venstre siden og ser at Peder kommer  på bakerste, en presis pasning tverrs igjennom hele boksen og Peder "brei-sier inn 0-5. Og vi får betalt for ikke å legge oss bakpå. 0-6 kommer ikke mange minuttene etter. En dødball holder på å klareres fra tistedalens 16 meter og kommer ut i returrom til Mikkel, som brenner til gjennom en overfylt tistedalenboks og i mål!
En litt roligere periode, tar nesten 10 minutter før det er klart for 0-7. Denne gangen er det assist Shami og mål Ulrik!! Geir gjør noen bytter igjen, Shami, Keiseraas og Mikkel ut, Strøm, Jensen og Tora inn igjen, og  5 minutter senere kommer 0-8. En herlig langball fra Tora, til Ulrik som chipper lekkert over til Strøm som kommer på bakre (assist både på Tora og Ulrik).
Etter 5 minutter på benken, så bytter Mikkel inn igjen for Peder og like etter har vi 0-9. Håvard med et herlig fremspill til Jonas som setter lekkert over keeper!
0-10 kommer etter corner, Henrik strøm slår den, og hjemmelaget setter den nok en gang i eget nett (assist Strøm :-)).. og helt til slutt så får vi 0-11, Mikkel bryter og ballen havner hos Tora som brenner til med et langskudd som går inn!
0-11!

Lett å fokusere på mål og assist i en slik kamp, men viktig at alle husker at det gjøres en BUNNSOLID match bak! For selv om det er "enveis-kjøring" så kommer Tistedalen på sine kontringer, og da er de viktig å ha en bakre "treer" som er på tå hev, og en keeper som fatisk er der når det skjer. Det hadde vi idag, og et effektivt angrep scorer mange mål, et mege effektivt forsvar/keeper sørger for at vi ikke får baklengs!
Grattis gutter, når Torp samtidig får "stryk" av Ørje/Mysen så er dere gruppevinnere og klare for NM!! Husk også på at det er mange som har bidratt til dette, ikke bare dagens tropp...!!

Nå var jeg dessverre ikke i Sarpsborg å fikk se dagens andre match, så jeg har ikke et så fyldig referat fra den kampen, men noe har jeg!

DFI 2 hadde "hjemme-kamp" mot Råde 1 på en fantastisk KURLAND KG i Sarpsborg, og vinner en knallsterk 5-1 seier!! Med dette resultatet var DFI 2 faktisk i ledelsen på tabellen i sin gruppe en stund, men ligger nå bak Tistedalen 1 på målforskjell.

Rapporten fra Trond sier at DFI2 kjørte den kampen fra start til mål, full kontroll defensivt og bra offensivt! Og selv om det "bare" sto 1-0 til pause, etter et mål av Simen! Burde det strengt tatt ha vært flere mål, etter antall sjanser!
En kort periode i 2 omgang så skjer ting fryktelig fort og DFI punkterer kampen fullstendig med tre kjappe scoringer. 2-0 Christian BS og 3-0 ved Robin og 4-0 ved Christian BS /assist Robin. Før SIVERT setter et skikkelig punktum med et praktfullt langskudd til 5-0!
Så at Råde får en redusering på slutten og fastsetter sluttresultat til 5-1er kun av akademisk interesse...

Ellers så noterer vi at Espen SH "som vanlig" må innom legevakta etter en skikkelig smell, men foreløpige rapporter tyder på at det antageligvis ikke er noen brudd, så vi håper å se Espen på trening å i match til uka :-)
Kanskje vi må kjøpe inn et røntgenapparat å ha i bagen.... HERLIG TRØKK ESPEN!!!

Helt til slutt!! Gratulerer til DFI 2, dette er herlig og viser hvor riktig det er for DFI å ha 2 lag i årets KM! Vi minner om at, selv om vi ikke kan sende to lag til NM, så KAN vi ha to lag i semifinaler i årets vårcup ;-), kanskje lagene møtes...? (ps, litt manglende info om assister på rapportene fra Sarp, send de til meg, så oppdaterer jeg :-))