torsdag 28. mars 2013

Tap, men....

Akkurat nå sitter jeg og er utrolig stolt, for en bra juniorgjeng som har grodd frem i DFI!!! Vi er på treningsleir i Tyrkia og takker ja til "brutal" motstand.
Denne gangen var det Zenit St.Petersburg U18. Zenit St.Petersburg, det er klubben som har HULK som spiss på sitt a-lag!
Vet ikke akkurat hvor mange innbyggere det er i St Petersburg, men er temmelig sikker på at det er fler enn i Drøbak (selv om vi tar med at vi ar med både Nesodden og Vestby gutter....

Geir stiller følgene 11'er. Lien i mål, Lars, Andreas,Henrik A og Henrik J bak. Håvard, Peder og Matias K på midten og Ole Magnus, Haakon og Mathias S på topp!
Så har vi i utgangspunktet 15 mann på benken :-), men en del er ute med skader! Robin, Jonas, Unger skal ikke spille. Pluss noen som sliter litt med små-ondter...
Det er faktisk vi som tar tak i kampen, og triller ball med stor selvtillit. Gutta spiller ryddig og produserer flere gode sjanser, dessverre så blir vi brutalt straffet på en hurtig kontring, og det er Zenit som tar ledelsen i kampen 0-1 (litt usikker på navnet hans :-)) Det er ufortjent og suuuurtt! Zemit kommer litt mer med i kampen etter scoringen, men de imponerer absolutt ikke, og vi produserer minst like mye som dem, vi har noen fantastiske sjanser med Mathias S, som for kunne ha gitt oss en utligning, men det vil seg ikke helt!
Pause på 0-1 og mye gode ord fra trenerteamet! 2 bytter, Mikkel inn for Ole Magnus og Tora inn for Haakon!
Vi drar igang igjen, og vi har "trua", etter 55 minutter får vi vår utligning!! Tora får ballen "feilvendt" litt inn Zenits halvdel, vender opp er veldig god og litt heldig og er forbi Zenitforsvaret, kampløping ned til 16, og Tora setter sikkert forbi keaper! 1-1, og fantastisk følelse på oss alle sammen!
Vi fortsetter det gode spillet og har godt tak i kampen, alle har trua på at dette blir seier, eller dårligst uavgjort! Men så får vi dessverre nok en imot, et litt kort tilbakespill til Lien, blir snappet av en rask Zenit-spiss (ivanovic) som setter 1-2. Det var skikkelig surt, men er sånn som skjer!
Vi tar tak i kampen igjen, JA vi fører og presser /stresser Zenit skikkelig! Et par nye bytter, Christian inn for Lien, TM inn for Semmen, Adrian inn for Matias, Thomas inn for Håvard, Shami inn for Mathias S og Johannes inn for Lars. Mange bytter, og friske ben som sørger for at vi holder trykket helt inn. Tror russerne var MER enn fornøyd, med å dra dette i land, og vi har god grunn til å føle oss litt snytt! Dette var vår kamp!!

Skjønner at dere er litt deppa akkurat nå gutter, men la det synke inn at dere spilte en STRÅLENDE kamp mot en storklubb i Europa!! Dette var bra!

Nå er det middag, avslapning og ryktet vil ha det til at i morgen er det Andre Bergdølmo som er junior-trener i første økt!

Kult?

PS ; har dessverre ingen bilder, fordi jeg filmer kampene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar