• Lavt tenningsnivå...? Allerede klare for NM
  • Undervurdering.....? Vi taper ikke mot Torp!
  • Torp har et bedre juniorlag enn oss? De vant jo.....!
  • Flaks? Uflaks? Lasse var på årsmøte....

Uansett grunn, vi fikk oss en på "trynet", og jeg håper vi tar med oss dette inn i hukommelsen! Fotballkamper må SPILLES og motstandere vil ALLTID forsøke å vinne, og vil de mer enn oss så vinner de!

Jeg var dessverre ikke tilstede, og kan ikke gi noen "øyenvitne-skildring", men ryktene vil ha det til at vi slapp inn to mål, lå under 2-0 FØR vi i det hele tatt skjønte at det måtte "fightes".

Vi kommer bedre inn i kampen, gjør en godkjent 2.omgang og har utlignet til 2-2 før vi går "all-in" for seier, og blir straffet med nok en baklengs... og tap 2-3 i vår-cupens siste gruppekamp!

Vi tok hjem gruppeseieren søndag, så sånn sett var kampen ubetydelig, men det er aldri morsomt å tape kamper, så jeg regner med at vi tar med oss læringen!!

Målpoeng til Ulrik og Henrik S, en assist til Jonas.

Nå er det ikke morgentrening for de som spilte idag, og følg med på blogg for treningsuttak torsdag!

Grattis til Torp, bra gjennomført kamp :-)