søndag 25. mars 2012

Storseier til DFI2 over Ås

Disse startet: (4-4-2) Joakim – Aman, Mats, TM, Per Morten – Ole Magnus, Karl, Alex, Espen – Andre, Shami. På benken: William, Martin Seim og Magnus R. Treningskamp i flott vårvær på Ås stadion. Ås starter best og har de første 5 minuttene, men så slår Karl en perfekt crosser til Andre som er som har startet inn fra kant mot mål. Han kliner til og det str 0-1. Flott angrep!
0-2 kommer syv minutter senere, Ole Magnus slår innlegg etter pasning fra Karl der rager Espen høyest og header inn. Et lite kvarter senere får vi corner og Karl slår presist inn til Alex som stusser ned til Andre, som styrer ballen inn i nærmeste hjørne. 0-3 før halvtimen var spilt! Vi forstetter å produsere halvsjanser men det roer seg noe.

2. omgang starter rolig. Dette er en kamp DFI har full kontroll på og Ås skaper ikke noen verdens ting før plutselig en av spissene i klar offsideposisjon får lov til å gå hele veien. Her blir DFI forsvaret og Joakim tatt litt på senga. 1-3. Vi må ikke glemme å spille til dommeren blåser!

Det blir bedagelig etter hvert og DFI-gutta kunne ha gira opp ett hakk til. Bortsett fra et tverrliggerskudd av Andre så skjer det svært lite. To minutter før slutt får vi frispark på venstre side. Andre slår inn foran mål, hvor Magnus R. er høyest og header inn 1-4. På over tid spiller vi ut på høyrekanten hvor Shami slår inn til en umarkert Andre som fastsetter sluttresultatet til 1-5.

En god kamp av DFI 2, som kunne ha produsert enda mer mot et Ås-lag som har mer å gå på. Alle 14 fikk mye spilletid og rullering på flere plasser.