torsdag 8. mars 2012

Ny seier for DFI1

Torsdag kveld dro vi avgårde til Moss med en stor tropp Drøbaksgutter for den siste og avgjørende kampen i Vårcupens gruppespill. Enkel matte sa følgende.. vi ville være gruppevinnere og videre til kvartfinale med uavgjort eller seier! Vår motstander Ekholt, ville vinne gruppen med seier!

18 mann var innkalt, og Kjetil/Iver var ute etter svar på flere av gutta som har vært litt borte og på å se hvor bred stall vi har.
Startelever i 1-4-3-3 var; Espen i mål, Henrik A, Marcus, Robert og Benjamin bak, Karl, Peder og Magnus H på midten, Henrik S, Jonas og Andrè på topp! Benken var da Thomas, Mikkel, Per Morten, Mattis, Magnus R, Fredrik og Joachim.

Nesten som "vanlig" så er det litt smånervøst i starten, kampen bølger litt uten at noen tar spesilet godt tak i kampen, men etter 12 minutter for vi dagens første mål. Henrik A tar med seg ballen fra sin back-plass og avanserer før han legger en nydelig langpassning til Jonas, som setter sikkert forbi Ekholt keeperen 1-0 til DFI!
Kampen fortsetter litt nervøst, og etter 20 minutter, så blir vi stående igjen i midtbane-leddet (ball-watching) hører vi DFI-treneren skriker fra taket... og Ekholt holder på å utligne med et hardt skudd i stolpen... den var nære! Eyt par minutter etter er det nære andre veien... Jonas spiller lekkert igjennom til Henrik S, som kommer alene med keeper, men han får en håndt på ballen og den går ut!
Etter 42 minutter er det klart for nytt DFI mål! Karl på frispark, slår presist inn i boksen, og der er Jonas perfekt plassert! 2-0 til DFI rett før pause! Konge!
I pausen kommer Rokke inn for Robert som stopper, mens Dehli overtar kanten til Andrè! Og det tar bare 7 minutter før det betaler seg... Henrik S "lobber" en nydelig ball over til Thomas som kommer på et langt løp og setter sikkert 3-0 til DFI, og Thomas første for sesongen...
Per Morten og Mattis kommer inn  og noen minutter etter holder vi på å sette 4-0.... Peder... ÅPENT MÅL!... men den vil ikke inn! Fortsatt 3-0
Situasjone etter får Ekholt en redusering til 3-1, på noe DFI gutta var overbevist om at var "off-side", men målet ble godkjent! 3-1!!
Joachim og Fredrik kommer inn for Peder og Magnus H på midten, og ikke lenge etter får vi nok en stor sjanse, Jonas skyter i tverra..., to minutter etter får vi allikevel betalt. Mattis slår en nydelig "curla" corner, som Thomas setter inn! 4-1 til DFI.
Ikke lenge etter får vi en merkelig situasjon, vi får et tilbakespill fra egen stopper til Espen, og et helt korrekt indirekte frispark fra 11 meter... Ekholt stiller opp, og etter en kort flikk, banker Ekholt ballen hardt og presist ned i hjørnet! Bra utført og 4-2....
Vi er inne i en periode som er "litt hawaii".. (vi skrev det samme i Ørje kampen)... det blir litt mye på egen hånd... alle skal score...
Henrik S bytter ut med Benjamin som kommer inn på igjen! Så får vi en herlig ball fra Per-Morten opp til Dehli som kjemper seg foran stopperen sin (Veldig bra gjort Thomas) og Thomas alene med keeper er sikkert.... 5-2!
Like etter får vi en liten "lekker" sak, Thomas kommer seg helt ned til dødlinja, og får slått et lekkert innspill inn i boksen. Der kommer Mattis og på volley MED HØYRE setter Mattis den inn. 6-2!!!
Tre fire minutter på overtid blåser dommer av kampen...

Solid gutter! Det var ikke mye tvil her! Kampen hadde sine sider, mye bra og til tider strålende! Vi hadde også våre "downs" og både Kjetil og Iver fikk bra med innspill på hva og hvor vi må jobbe, samt noen svar på hvordan vi går videre! Ikke minst så må det være svært tilfredsstillende for trenerene å ha en såpass bred stall... tror det kan bli mye morsomt i sommer!

Alt i alt! Grattis gutter! Nyt seieren! Klart godkjent, og ikke minst... 2 obligatoriske kamper..2 seiere!
Nå er det kvartfinale i vårcup, og kamp om å få spille i NM! Den kampen blir mot Sarpsborg FK og skal spilles meget raskt!

Husk trening imorgen fredag!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar