Forsvar:Steffen - Magnus R - Adrian BN - Øystein
Midtbane: Aleksandar - Aleksander - Christian
Angrep: Sivert - Joakim - Jørgen
Innbyttere: Adrian R - Dino - Tobias

Det ble en jevn og tett kamp på Ullerud denne fine høstdagen. Begge lagene ga alt og dette resulterte i noen gule kort til både DFI og Kambo. DFI tok etterhvert over kontrollen på kampen og helt på slutten av første ble nok gutta litt vel offensive og Kambo klarer å spille gjennom sin spiss som løper alene over hele vår banehalvdel og setter ballen i mål bak en glimrende keeper-Shami. 0-1 til pause.
I pausen bytter vi keeper og Steffen stiller sporty opp. Han løser oppgaven på en utmerket måte.

Også i 2. omgang presser Drøbaks-gutta høyt på banen og har et overtak. På sidelinjen aner vi at en utligning slett ikke er umulig og etter 62 minutter kommer den: Etter et Kambo-angrep, får Adrian N tak i ballen og spiller en langpasning til Shami på midtbanen. Shami løper rett mot mål, runder keeper og setter ballen sikkert i mål. Det står 1-1, noe som er svært fortjent.

I resten av 2. omgang presser DFI på og vi er svært nær flere hjemme-mål.
Gutta kjempet hardt hele kampen og vi tok hjem 1 poeng, noe vi skal være fornøyde med.

Helt tilslutt må vi nok en gang nevne: dommeren dømmer! Det er undøvendig å ha lange diskusjoner med mannen i svart, da det alltid ender med at det er spillerne får straffen selv om
dere har rett i deres synspunkter. Denne gangen er det mulig Shami snakket seg ut av flere kommende høstkamper etter et rødt kort etter at kampen var slutt. Vi trenger alle spillerne våre å banen!