onsdag 4. september 2013

Ny seier for DFI1

Tirsdag var det klart for bortekampen mot gressvik, på Trondalen KG og Geir mønstret følgende tropp;
Christian L i mål, Robin, Henrik A, Mathias LD og Lars i bakre firer, Håvard, Magnus M og Matias K på midten og med Mikkel, Adrian og Mathias S på topp! benken var da Andreas, Jacob og Joachim.

Vi får verst mulige start når Gresvik tar ledelsen 1-0 nesten umiddelbart etter kampstart, men det er ikke mange minuttene etter at vi får tildelt straffe, når Sørensen blir tatt innenfor 16.meteren, og Mikkel setter den i mål til 1-1. Vi får dessverre Henrik skadet etter ca 15 minutter, når han får en vridning i kneet, og må hinke av banen. Andreas inn!
Resten av omgangen bølger frem og tilbake, med flere store sjanser til begge lag, bl.annet har begge lag skudd i treverket...
1-1 til pause... Jeg spør Henrik om han er trygg på seier, og får et bekreftende nikk....
dommer blåser i gang...
Vi venter vel egentlig et stormløp mot vårt mål i starten på 2.omgang, men det blir omvendt... allerede eter et minutt kommer vi på et bra angrep, hvor Matias spiller fri Sørensen som ekspederer ballen i mål til 1-2, perfekt start på omgangen..
Dette følges opp i angrepet etter, når Mikkel får ballen fra Lars og etter et par forsøk for "pirket" ballen i mål, så står det 1-3 til badebygutta...
Herlig, og enda bedre blir det når SMS'ene tikker inn fra Kråkerøy om DFI mål i 5 div kampen mot kråkerøy2 (som endte 2-5 til DFI)
Dessverre reduserer Gresvik til 2-3 et par minutter etter, men så roer det seg litt (etter 3 mål på 10 minutter)... vi jobber oss inn i kampen, og fortsetter å spille fotball, i stedet for å ri på en knapp ledelse: Geir gjør noen bytter, Jacob inn for Magnus M og Joachim inn for Sørensen, så er det uten tvil vi som kjører kampen, og etter hvert får vi belønningen.. Keiser skyter, men det blir et perfekt innlegg til Håvard som banker den i mål til 2-4... deilig!!
Vi produserer flere gode sjanser, har også en til i mål (adrian t), men en god dommertrio mener det er off-side, og det stemmer sikkert :-)

Kampen ender med 2-4 seier til badebygutta!!

Vi flytter oss sakte, men sikkert oppover i gruppa gutter, vi må bare fortsette å gjøre våre ting riktig, så får vi se hvor langt det holder nåe oktober kommer. Skal ikke se bort fra at andre kan gjøre en feil i avslutningen, og da må vi bare sørge for å ha gjort vårt :-)

Det er ikke langt hjem fra Fredrikstad når rekrutt vinner 2-5 og junior vinner 2-4...god følelse :-)

Da er det klart for to hjemmekamper i Drøbak!! Jr 2 og jr3 spiller i dag!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar