Uavgjordt for 2. laget mot Sarpsborg

Forrykende åpning egentlig.
Om vi hadde hatt stoler så hadde vi ikke fått satt oss ned før Henrik J. satte en i nettet på assist fra Jonas.
Ja, ja, her blir det mye skriving tenkte jeg.
Men så skjedde det ingenting. Ikke noe mer i hele omgangen enn at Sarp utlignet.
Det meste gikk som sirup og det var et eneste stort gjesp hele greia.
Geir forklarte i klare ordelag hva som måtte til i annen omgang og når vi gikk ut for de siste 45 så det ut som hele gjengen hadde fått sukker intravenøst og da sprudlet det plutselig av badebygutta.
Det ene angrepet etter det andre ble rullet opp og Sarp ble tikl tider utspilt og overkjørt.
På en eller annen merkelig måte klarte Sarp allikevel å score.
Midt i omgangen utlignet Jonas til 2-2 etter et langt raid. 5 min. etterpå gikk Henrik J. opp og scoret 3-2 på assist fra Joachim. Inni her et sted hadde Joachim en scoring til inne, men ble avblåst for hands. Litt vanskelig å se for oss andre, men dommeren så både offsider og så dem ikke så dette var litt til å fra. Tror ikke Jonas skjønte så mye av når han ble blåst av og ikke hvertfall.
Selv om vi valset rundt med dem i 2. omgang var vi i overkant generøse med dem når de gjestet  vår banehalvdel og på uforklarlig vi lå vi plutselig under 3-4.
Mot slutten satte Henrik enda en til på assist fra Jonas slik at det til slutt sto 4-4.
Merkelig kamp og jeg tror de som kom til andre omgang fikk med seg det meste av det som skjedde egentlig. Morsom kamp alt i alt, men litt skjev fordeling.