torsdag 26. september 2013

fin fin onsdagskveld på KG



Onsdag 25 september var badeby-juniorenes dag på Frogn KG, 18.00 spilte DFI3 mot Trøgstad/Båstad og vant med komfortable 7-0 (se sak lenger ned) , og klokken 20.00 var det klart for DFI1 mot Kvik Halden..

Geir mønstret følgende lag:
Christian i mål, Henrik J, Andreas, Mathias LD og Thomas S i bakre firer. Lars, Fredrik og Håvard på midten og Mikkel, Adrian T og Ulrik på toppen. Benken var da Matias K, Jacob, Magnus M og Robin!

Vi var veldig spente etter ”sesong-verste” mot Askim på søndag, men forsiktig optimister og med fullt fokus på å få opp spenningsnivået!
Trenerbenken var velfylt, og vi hadde også Even og André på besøk!

DFI tar hurtig tak i kampen og får beste mulige start, når vi allerede etter to minutter får dagens første. Mikkel drar helt ned på dødlinja og slår inn til Adrian T som stanger inn sin første for dagen…

Badebygutta beholder trykket og føringen i kampen, men får seg en kald-dusj etter ca 10-12 minutter! Kvik gutta kommer opp på sin venstrekant, hvor de har et hurtig kantspiller som avslutter presist i lengste… 1-1 litt mot spillets gang!!
Vi tar sakte, men sikkert tak igjen og etter 25 minutter får vi belønningen, igjen er det Adrian, med sin andre, og denne gangen er det Fredrik som serverer!!
2-1, velfortjent!
Dette står seg utrolig nok til pause, selv om vi har flere gode muligheter på slutten av omgangen!

Vi starter 2.omgang med samme mannskap, og får igjen en god start på omgangen. Fredrik med et lekkert langskudd, assist Adrian,  som Kvik-keeperen ikke har sjans til å nå. 3-1 og vi har begynt å senke skuldrene rundt banen..
Geir begynner også å bytte folk, alle skal på banen!! Matias K kommer inn for Håvard! DFI fortsetter å presse, og nok engang er det Fredrik som får lade ”langskuddsfoten” og han smeller inn 4-1…
Jacob kommer inn for strypet, Robin kommer inn for Jensen og Magnus kommer inn for Fredrik…
Vi nærmer oss slutten, men Adrian er ikke helt ferdig. Herlig fremspilt av Jacob, vender han opp og setter sitt tredje og DFI’s 5, til sluttresultat 5-1!!

Dette var Adrian og Fredriks match, med henholdsvis 3 og 2 mål, men aller mest gledelig å se hele laget tilbake på ”track” etter en litt trist søndag….

Nå gleder vi oss til MOSS :-) :-) , eller hva Kim?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar