torsdag 26. september 2013

DFI 3

Relativt tett kamp-program de siste dagen for 3. laget: 3 kamper på 9 dager

Alt i alt kan gutta være godt fornøyd med spillet i alle de 3 kampene og har dratt med seg 6 poeng mot lag som plassert høyere på tabellen enn de selv. Det står det respekt av!

Mandag 16. sept: DFI3 - Rygge
Dette ble en tett og jevn kamp i første omgang. Rygge tok ledelsen og la på til 0-2 mot spillets gang. Et par store og sterke Rygge-spisser sørger for den nødvendige effektiviteten foran mål og de etter sjansene sine.
Etter 15 min er det endelig DFI's tur med flotte kombinasjoner og et elegant gjennomspill fra Simen til Joakim som plasserer forbi keeper. Og 2 minutter senere legger Aleksander en corner som  Adrian R header kontrollert over keeper. Vi har 2-2 og nytt liv i kampen. Rygge legger på til 2-3 og minuttet etter svarer DFI med en fin pasning fra Joakim til Sebastian som lurer ballen forbi keeper. Vi har 3-3 til pause. Etter pause fortsetter gutta å kjempe, men Rygges store spisser setter ball etter ball i mål og vi ender tilslutt opp med 3-8 i sekken. Godt spill tiltross, Rygge vant denne kampen klart uten at de var like overlegne på banen.

Tirsdag 17. sept: Ås - DFI3
Dagen etter var det lokaloppgjør mot Ås. Gutta kjente nok kampen dagen før i beina, men styrte likevel denne kampen slik de ville fra start til mål. Allerede etter 5 min setter Christian ballen direkte i mål etter et frispark helt nede ved hjørneflagget på venstre side. Gutta spiller seg til flere store sjanser og midt i 1. omgang kjemper Ulrik ballen i mål etter en støttepasning fra Ås. Fortjent 0-2 ledelse til pause.
I andre omgang fortsetter gutta kjøret mot Ås-målet, men det blir ikke flere mål. Ås setter tilslutt inn et trøstemål mot slutten av kampen. En solid 1-2 seier mot nabo Ås.

Onsdag 25. sept: DFI3 - Trøgstad/Båstad
Vi så for oss en tett og jevn kamp mot Trøgstad/Båstad, slik det pleier å være. Coach Ivar instruerte gutta før kampen til å gå hardt ut og presse på fra start. Taktikken lykkes med en gang og etter kun få minutter setter Joakim et langskudd vakkert i mål etter pasning fra Aleksander. Aleksander melder seg også og setter nok et langskudd vakkert i krysset minuttet etter. Assist her er litt uklart??? Midt i 1. omgang spiller gutta seg til corner som Aleks legger perfekt på hodet til Christian som header i mål. Gutta kontrollerer kampen og det står 3-0 til pause.
I pausen motiverer Ivar gutta til å skru opp tempoet enda et hakk og gutte hører på sjefen. De presser på og oppnår flere stolpeskudd og andre store målsjenser. Etter rundt 10 min i 2. omgang får vi nok en corner og Aleks finner nok en gang hodet til Christan som legger på til 4-0.
Kort tid etter blir det enda en corner. Ballen havner i feltet og etter litt frem og tilbake snapper Joakim ballen og setter den i mål. DFI har nå fullstendig kontroll på kampen og leker videre. Espen spiller frem Sivert som løper fra alle, lurer keeper og setter ballen i kontant i mål. DFI gir seg ikke og presser på videre. Mot slutten av kampen legger Aleks en ny corner som Adrian R header i mål. En solid 7-0 seier til et lekent, men hardtarbeidene DFI-lag. Moro å stå på sidelinjen og se på at gutta morer seg på banen :-)
Stå på de siste kampene. Høstjakten har begynt!