onsdag 18. september 2013

Seier i fantastisk god fotballkamp i Fredrikstad

DFI1 reiste til Østsiden for å prøve å ta med seg noen poeng hjem fra en av avdelingens beste lag.
Vi var vel forberedt på å måtte slite litt og kanskje bli presset over i forsvar, men DFI gutta tok tak i kampen fra første sekund.
Vi løp og vi slet og kjørte veldig på dem i starten. Dette resulterte i gode sjanser og et mål som kom veldig tidlig da Mikkel ble spilt fri av Håvard inne i boksen.
Jeg tror Østsiden ble litt overrasket av at vi var såpass ''PÅ'' med en gang og de fikk videre problemer med våre angrep utover i omgangen.
Etterhvert kom Østsiden mer med og det kan ikke underslås at også de hadde noen veldig fete sjanser som ble stoppet på streken. Det var jo litt utrolig at ikke Østsiden fikk et mål midt i omgangen.
Men vi kom tilbake og rett før dommeren skulle blåse av for pause kjørte Tora fryktelig karusell inne i Østsiden sitt forsvar og leverte til Adrian som ekspederte ballen rett i mål.
Dermed sto det 2-0 til pause og det var ikke så veldig urettferdig heller.
Etter pause åpnet vi igjen veldig hardt og Østsiden kom på nytt på defensiven.
Det virket som vi hadde mye mer kontroll i denne omgangen selv om Østsiden helt plutselig klarte å sette ballen i mål og skapte ny spenning i kampen.
Alle forventet at vi nå skulle bli presset tilbake og måtte forsvare oss resten av kampen.
Det skjedde ikke og ikke lenge etter fikk vi frispark på rundt 20 meter. Mikkel forsøkte seg med et direkte skudd som Østsiden's keeper fikk i hanskene, men som han også klarte å skyve videre i mål.
Merkelig måte å gå opp til 3-1 på egentlig, men det tok liksom litt brodden av Østsiden.
Gutta kontrollerte vel inn herfra og Østsiden kom aldri i nærheten av å true denne 3-poengeren.
Dette var nok den beste kampen gutta har spilt i hele år. Det var full innsats i alle ledd, noe som gjorde det veldig vanskelig for hjemmelaget.  Selv Østsidens ledere syntes dette var en veldig god fotballkamp og det var liksom helt greit å tape for et så godt lag.