søndag 10. februar 2013

Uavgjort i Moss

Lørdag 9 februar var det treningsmatch mot Moss på Melløs. Begge lag har tøffe program, med vårcup og treningsmatcher, i tillegg til brede staller, så det var vel hverken et toppet Moss eller et toppet DFI. Men med sterk konkurranse om plasser i de respektive 1.lagstroppene så ble det definitivt et morsomt oppgjør og en bra match.

DFI stilte med følgende lag;
Christian L i mål, Per-Morten, Henrik A, Trond Marius og Johannes bak. Fredrik, Mikkel og Matias K på midten og Robin, Shami og Mathias S på topp. I tillegg har vi med oss Ulrik, Tor Magnus, Andreas og Ole Magnus på benken.

Vi går ut med respekt og lavt press og kjenner litt på hva vi møter. Kampen jevner seg raskt ut med to gode lag, og det er ingen av lagene som makter å få noe overtak. Det er også litt tilfeldig når Moss tar ledelsen etter ca 25 minutter, en corner som blir slått inn og med skikkelig "motsol" så er det vanskelig for både forsvarere og angripere, men Moss får pirket den inn og 1-0 til MFK.

Kampen fortsetter i det "jevne" og like tilfeldig får DFI sin utligning, en passning fra Mikkel til Matias som løfter videre inn i MFK sin 16 meter, hvor en uheldig Mosse-stopper stusser den over egen keeper. 1-1
Dette står seg til pause. Erend benytter pausen til å bytte hele benken, dette er en treningskamp og alle skal få bra med spilletid.

I  andre omgang tar DFI mer tak i kampen og det som skjer, og allerede etter 10-12 minutter får vi belønningen, passning fra Mikkel til Fredrik som brenner til med venstre fra 18 meter og den går inn via tverrligger... lekkert og fullt fortjent. 1-2 til DFI.

DFI har godt tak i kampen og produserer flere store gode sjanser i løpet av omgangen og burde ha punktert kampen flere ganger, men det kommer ikke noe mål for DFI og da går det som det ofte gjør, MFK kommer på en kontring helt på slutten, får gå langs hele vår 16 meter før en vakker avslutning fastsetter sluttresultatet til 2-2.
Greit nok i en treningsmatch, men vi bør bli bedre på å avgjøre denne type kamper. Når vi har så stor dominans som vi hadde i 2.omgang skal vi vinne kampen!

Takk til MFK for en bra ramme, åpen kiosk på en treningsmatch sørger for at alle for kaffe og "pølse i vaffel"

Nå er det en litt roligere uke, med to kamper som skal innes :-) DFI 2 møter IDD i Halden onsdag, og DFI 1 møter Kambo på Nøkkeland på fredag! Ellers er det trening som normalt, OBS på tirsdag!!! Vi har byttet treningstid med A-laget!