Stø kurs mot NM

DFI 1 dro til Kambo for å spille sin 3 kamp i Vårcupen, og mønstret følgende lag fredag kveld;
Bak fra venstre; Mathias LD, Fredrik, Lars, Thomas, Henrik S, Håvard, Jonas, Mathias S og Ulrik
Foran fra venstre; Henrik J, Mikkel, Henrik A, peder; Ole Magnus og Jacob!
Drøbak hadde bestmet seg for gå ut høyt, og tok umiddelbart tak! Allerede etter 5 minutter fikk vi et frispark på 18-19 meter og Fredrik lade kanonen... pang i mål og 0-1 til DFI! Herlig start... men ut av intet.... så får Kambo utligningen sin i angrepet etter og vi er tilbake til utgangspunktet 1-1....
3 minutter etter er det mål igjen... vi kommer på vår venstrekant, og et innlegg fra Henrik S kommer frem til Mikkel som fyrer av fra skrå vinkel og vi er igjen i føringen 1-2 til DFI!
Vi fortsetter å trykke Kambo bakpå og etter et kvarter er det klart for 1-3. Denne gangen kommer vi på høyre og et bra innlegg fra Mikkel ved cornerflagget til Håvard foran mål som "en-toucher" til nabo Ulrik som setter! Deilig, og 1-3 til badebygutta!
23 min og 17 sekunder er det klart igjen...DFI får en corner, og Fredrik slår en presis ball som Mahias "hangeland" LD stanger inn til solide 1-4 et kvarter før 1.omgang er ferdigspilt....
Men det er ferdig-scoret for omgangen. Selv om vi kjører kampen så blir det ikke mer mål, og vi tar pause med solide 1-4!!
Geir gjør 4 bytter i pausen, Ole Magnus inn for Lars bak, Jacob inn for Håvard på midten og Joans og Mathias S kommer inn for Mikkel og Strøm på topp!
2.omgang blir et lite "anti-klimaks", vet ikke om det er vi som plutselig undervurderer, om vi blir slurvete, eller om 4 bytter var i overkant (på en gang), men vi slipper Kambo inn i kampen, og blir rotete i det meste. Når Kambo får en straffe etter 63 minutter (helt korrekt dømt) som de setter, de må riktig nok ha 2 forsøk, da Thomas mesterlig redder selve straffen, men de er først på retur (sløvt gutter) og reduserer til 2-4...Når de i tillegg får 3-4 på et frispark etter 75 minutter så har de et psykisk overtak, og vi liker oss ikke noe særlig på DFI-benken. Vi bytter inn Håvard for Fredrik og planlegger ytterligere et par bytter.
Like etter får vi corner og Peder løper ut for å ta den, slår presist på bakre og der er Ulrik som får "pirket" den inn til 3-5. Det var viktig, fra å ha vært litt bakpå en periode så overtar vi føringen i kampen igjen. Geir plukker av de to som sto bak siste mål (det var belønningen gutter :-)) og setter inn på Mikkel og Henrik igjen.
Slutten av kampen preges av slitne spillere og resultatet av duellene blir ofte at noen ligger igjen, en av Kambogutta fikk en trykk i tinningen etter et sammenstøt og måtte hjelpes av banen, mendet så ut til å gå greit.
Det blir ikke flere mål og kampen ender 3-5 til DFI!! Solid resultat gutter, selv om 2.omgang ble i overkant rotetete!!
Vi har nå tatt et solid tak i gruppen og bør være på vei mot 1.runde i NM, men viktig å ikke ta noe på forskudd, to kamper igjen, og de skal vinnes :-)
God helg, god vinterferie! Pass på å hvile skikkelig frem til mandag etter vinterferien, vi arrangerer treninger idag lørdag 15.00, mandag 14.30, tirsdag 17.00 og torsdag 20.30 i Åshallen, men dette er lette FRIVILLIGE restitusjonsøkter! Skal du jobbe eller på ferie gjør du det med GOD samvittighet!!