søndag 3. februar 2013

Seier for DFI2 i Tistedal

DFI2 dro til Halden søndag for å spille kamp i vår-cupen mot Tistedal 1.
Stemningen i Tistedal-leiren utover kampen kunne kanskje tyde på at de forventet en seier, men det skulle de  nok ikke tenkt så mye på.
DFI åpnet kampen bra og presset Tistedal bakover og det var derfor ganske flatterende at Tistedal gikk opp til 1-0.
Etter fortsatt godt spill utover første omgang var det meget fortjent at Simen satte inn 1-1 etter en corner fra Martin.
2. omgang ble mer jevn.
Spillet bølget en del fram og tilbake og Tistedal ble farligere. Forsvaret vårt spilte vel med det vi kan kalle i overkant selvtillit og det ble litt sjanser ut av det. etter omtrent 20 minutter gikk Tistedal opp til 2-1.
Dette fikk oss til å våkne litt og Jørgen nettet sikkert etter et framspill av Tora. Tistedal fikk såvidt tatt avspark før Robin scoret på en flott lobb etter assist fra Jørgen.
1-2 var helt ut av intet snudd til 3-2 på et drøyt minutt.
Tistedal forsøkte på en langspurt som ikke førte noen vei.