"hjemme-tap" borte for DFI 2!

På grunn av banesituasjonen hjemme, så spiller vi ALLE kamper i vårcupen på bortebaner, og onsdag var det klart for en slik hjemmekamp for DFI 2, borte mot Trosvik.

Erlend og Morten (faren til Adrian T) dro v gårde med følgende tropp;
Harald Ø, Adrian T, Mathias S, Thomas S, Robert, Mohammed, Robin, Jørgen, Johannes, Antony, Simen, Haakon, Marius, Sebastian, Sivert, Aleksandar S og Dino.

Kampen ble skikkelig preget av en knallhard og glatt bane, dette er jo ikke noen spesiell fordell for noen, men det skapte en god del merkelige "fotball-situasjoner" og var vel til tider med på å gjøre utfallet veldig tilfeldig.
Kampen bølger veldig frem og tilbake i nesten 40 minutter før Trosvik får to kjappe mål helt på slutten av omgangen. Det er skikkelig tungt å gå til pause med 0-2, når vi hadde 0-0 7 minutter før...

2.omgang får en tung start, når Trosvik får en "straffe" 9 minutter ut i omgangen, og med 0-3 er kampen i realiteten avgjort.

DFI gutta skal ha skikkelig skryt for moral og hvordan de tar tak i kampen den siste halvtimen, de overtar spillet og leverer en solid prestasjon mot et bra Trosvik-lag. Dette resulterer også i en redusering ved Mathias S. som fastsetter sluttresultatet til 1-3!

Grattis til Trosvik, som er på stø kurs mot NM.

Hva lærte vi?.... SKO SKO SKO......

Gutter, vinteren byr på harde glatte baner, mer som regel, enn unntak!!! Derfor, er det bare tull og dra av gårde på kamp med bare gress-sko! Det blir som skøyter!!! Dere SKAL ha med dere lave grussko på vinteren!!!

Dessuten... igår fikk vi et gult kort pga "buff", unødvendig av dommer, men han er i sin fulle rett! Gutter, smykker og buffer er ULOVLIG!!!