Skikarusell på onsdager, Nå også i Halden !

Men Seier i Vårcupen i Halden, Idd - DFI 2   2-5 !
Vi kunne vel kanskje like gjærne reist fra Pizzabaron opp på Golfklubben og støttet skigruppas arrangement der og det hadde vært betraktelig kortere vei enn til Halden. Men det visste vi ikke ved avreise.
Når vi ankom Risum KG ved festningen var banen for det meste snølagt. Fordelen var at snølaget ikke var så tykt så den ble grønnere etterhvert.
Dommer fantes det heller ikke, men treneren til Idd sa seg villig til å dømme slik at kampen kunne gjennomføres.
Idd er ikke det laget det en gang var og vi la umiddelbart press på dem.
Det tok ikke lang tid før uromomentet Sivert satt inn 1-0 på en assist av Haakon. Så øste vi på med sjanser og forsvaret vårt ble nok tatt litt på senga da Idd plutselig kom på gjestevisitt og da sto det merkelig nok 1-1.
Etter nok et press satte Haakon inn 2-1 etter pasning av Adrian, og før omgangen var over nettet Håkon enda en gang etter bidrag fra Thomas.
Det ble en kort pause i vinterkulda og vi startet opp igjen med samme press som i 1 . omgang. Vi eide venstrekanten og kom lett til der og ofte. En av disse gangene ble Joachim felt innenfor 16-meteren.
Det var ikke det at taklingen var så stygg, men den var liksom så tindrende klar og tatt ut av læreboka at ingen på hjemmelagt en gang tenkte på å protestere.  (I den grad sånt er lurt når det er din egen trener som er dommer).
Vel, Adrian banket straffen inn midt i mål.
Ut av intet fikk Idd nok et mål uten at noen lot seg merke mye ved det. Etter dette skjedde det ikke så mye annet enn at lyset gikk. Det gikk jo tross alt av på samme tid hver kveld og det kretskortet som styrte dette kunne jo ikke vite at det var fotballkamp akkurat da. Den datan altså !
Da kampen kom igang igjen kom Sivert inn igjen også og puttet et til på pasning fra Christian.
5-2 seier var et helt greit resultat selv om kanskje Idd fikk godt betalt etter litt over en sjanse.