lørdag 2. februar 2013

Knepent tap for Asker

Vi møtte Asker til treningskamp på Føyka stadion.
I utgangspunktet en vanskelig oppgave. Vi hadde tenkt å legge oss litt lavt i starten for å få litt kontroll defensivt før vi skulle yppe oss.
Det motsatte skjedde, vi presset dem over på defensiven og hadde brukbare sjanser.
Litt imot spillets gang tok Asker ledelsen på en kontring. Ballen spratt forkjælt mens vårt forsvar var på vei fremover og plutselig var en motstander alene med Joakim L. i vårt mål og da sto det 1-0.  Etter dette tok Asker over en god del av spillet og Joakim hadde mye bra inngripen for å demme opp og tok flere vriene skudd.
Etter 40 minutter greide vi å fullføre et angrep skikkelig der vi fulgte opp med mange nok inni boksen til Asker og gjorde 1-1 ved Jonas. Dette resultatet holdt seg til pause.
Etter hvilen gikk det 10 minutter før Asker fikk et veeeldig billig frispark akkurat på vår 16-meter.
Når de først fikk det såpass gratis lot de seg ikke be 2 ganger og dunket inn et nydelig skudd helt oppe i vinkelen.
Vi må nok inrømme at Asker hadde ganske mye av spillet i 2. omgang og det var nok ikke mange som følte det som noe ran at 2-1 Asker sto seg kampen ut.
Vi har nok litt å jobbe med fram mot seriestart, men her møtte vi tøff motstand.