Lørdag 12 jan var det klart for årets første test for årets DFI juniorer. Tøff motstand, Østsiden (fjorårets kretsmestere) og fantastiske forhold (innendørs i østfold-hallen). Da får det være helt i orden å bruke hele lørdagskvelden på fotball!

dagens start 11'er
Ole Magnus, Fredrik, Trond Marius, Lars, Joachim og Tor Magnus
Joakim, Mikkel, Matias, Peder og Henrik S

Geir mønstret følgende 11'er i en 4-3-3 formasjon;
Joakim L i mål, Ole Magnus, Lars, Trond Marius og Joachim U i bakre firer. Peder, Fredrik og Matias K på midten og Mikkel, Tora og Henrik S på topp.
Da hadde vi en stor å god benk med; Jacob, Håvard, Pæra, Henrik J, Mathias S og AdrianT.

Første kamp, mange spillere som ikke har spilt sammen tidligere, og for første gang på full arena (etter flere uker med relativt lite plass) så Østfoldhallen kjempestor ut! Mange foreldre (sjåfører) og et fulltallig støtteapparat var plass og så en litt forsiktig start på årets første kamp...

Kampen rekker ikke å bli 10 minutter gammel, før Østsiden tar ledelsen etter et godt angrep, hvor vi ikke henger med bak. Etter dette målet var vi flere som tenkte at dette kunne bli tøfft, men DFI-gutta slår tilbake, å i et bra angrep 6-7 minutter etter får vi utligningen. Matias K kommer opp mot 16 og ser en umarkert Mikkel ut til høyre, en presis passning og Mikkel banker den inn i lengste! 1-1 og det var absolutt ikke ufortjent!

Etter utligningen så "tror" DFI-gutta på at dette er mulig, og leverer en bra kamp. DFI triller bra med ball og har totalt sett det meste av spillet, men det er relativt jevnt på sjansesiden.

Både Østsiden og DFI har flere gode muligheter til å avgjøre kampen, men bra keeperspill på begge lag, og litt upresise avslutninger sørger for at det ikke blir flere mål i kampen og den ender 1-1!

I ettertid så er det et helt greit resultat, og en positiv start på 2013 for badebyjuniorene. Kampen var preget av et stort antall bytter, og flere av DFI-gutta byttet både 1 og 2 ganger, slik fikk trenerne sett gutta i ulike posisjoner og med ulike partnere. Slik at trenere fikk bra med info i forhold til hvor og hva det må øves på frem i mot neste kamp!

Klart godkjent til hele gjengen, og mye fortjent applaus fra sjåførbenken....

En ting er sikkert, det blir hard kamp om plassen på årets DFI 1, nå er det restitusjon som gjelder, følg med på bloggen i forhold til mandagens trening....den kan bli flyttet på kort varsel