søndag 20. januar 2013

Lang søndag i Ørje

Både et 1.lag og et 2. lag av drøbaksjuniorer var i aksjon på nye Ørje Kunstgress søndag 20 jan!

Trenerne i DFI JR har et meget hyggelig "problem" og det er en meget stor og bred stall, som gjør at det ikke er veldig klart hva som er "det beste" laget. Laget fra Østsiden -kampen forrige helg var jusert noe i forhold til trening/skader. Og selv om vi har noen ute med jobb og skader, som Christian BS, Robert, Mattis, Mathias LD, for å nevne noen, så betyr det alikevel at det var to gode lag som dro fra Drøbak til Ørje.

Dagens DFI 2 (ETTER 9-0 seieren),
Bak fra venstre, Espen SH, Håvard, Robin, Mo, Johannes, Joachim, Jørgen, Adrian, Shami og Christian
Foran fr venstre, Andreas, Henrik H, Per Morten
liggende; Henrik S

Dagens start 11er på DFI 1 (før kamp)
Bak fra Venstre, Ulrik, Lars, TM, Thomas, Matias, Fredrik
Foran fra venstre, Mikkel, Henrik A, Mathias S, Ole Magnus og Peder
Henrik J, Tora, Jonas og Jacob på benken!

1.laget stilte i dag med følgende mannskap;
Thomas R i mål, Ole Magnus, Trond Marius, Henrik A og Lars i bakre firer, Fredrik, Peder og Matias K på midten og med Mikkel, Ulrik og Mathias S på topp! Benken var da Henrik J, Tora, Jonas og Jacob.
Dessverre fikk TM en skade i akillesen allerede under oppvarming, og måtte bytte ut etter bare noen få minutter på banen (inn med jacob), og når også Mathias S (inn med Jonas) fikk seg en trykk tidlig så var plutselig benken halvert til 2 mann!
Vi får en bra start på kampen og kjører det første kvarteret, når Peder blir felt innefor 16 metern allerede etter 10-12 minutter, og Fredrik setter straffen, keeper var på den, men når skuddet er så hardt, så går det inn...til 0-1 til DFI!!
Så blir vi litt passive, og når Ørje får en "litt heldig" utligning (skudd går via en DFI fot, og går da tilside for Thomas i DFI-målet til 1-1... så får Ørje mye energi og vil absolutt mye mer enn DFI, og etter ca 1/2 time tar de ledelsen etter et raid/kontring nedover på sin høyreside som de setter inn bak Thomas! 2-1 til Ørje.
Ikke mange minuttene etter får vi et frispark på 22 meter, og Fredrik lader en "wollbraaten spesial", vakkert rundt muren og limt inntil stolperoten, utagbart for Ørje keeperen setter Fredrik sitt og Drøbaks andre mål til 2-2!
3-4 minutter etter er det igjen Fredrik som regiserer, vakkert igjennom til Jonas som sørger for at DFI kan ta pause med en 2-3 ledelse i Ørje! FREDRIKS OMGANG!!
I pausen bytter Geir inn sine to innbyttere Tora for Mikkel og Henrik J inn for Ole Magnus!
Ørje kommer raskt tilbake, og allerede etter et par tre minutter for de sin utligning. 3-3 etter en cornerl!
57 minutt holder vi på å ta ledelsen, når Tora smeller en i stolpen, men istedet er det Ørje som tar ledelsen 10 minutter senere. 4-3 med 20 minutter igjen og sluttspurten starter. Mikkel kommer inn for Ulrik!
Drøbak har definitivt mest pust igjen, og det siste kvarteret er det stort sett enveiskjøring mot Ørjes mål, vi produserer et stort antall sjanser og til slutt så får vi betalt. Igjen så er det Jonas og Tora som kombinerer og jonas er nest sist på ballen som Tora setter i det 87 minutt!
4-4.
Offensivt mye bra, vi har tatt noen skritt siste uken, men vi sliter med avslutningene, siste leddet! Og vi sliter litt bak (mye endring)
1.laget er nok ikke helt på plass enda, og det er gode sjanser for de som vil inn!!!! Totalt sett, klart godkjent!

Gutta under oppvarming
I mens alt dette har skjedd, så har også 2.laget kommet! Erlend tar de imot i garderoben, og tar kampbriefen, mens Geir sluttfører 1.lags kampen;

Vi stiller med flgende 11'er;
Christian i mål, Per Morten, Joachim U, Espen og Johannes bak, Adrian T, Håvard og Andreas på midten og Henrik S, Shami og Robin på topp. Da har vi følgende benk, Jørgen, Mohammed og Henrik H.
Første mål til DFI kommer tidlig, det er Henrik S som får gleden av å åpne scoringskontoen for DFI og det er Johannes som får assisten! Flere store sjanser i de innledene minuttene, men Ørje er dyktige og heldige å klarer å stå imot. Riktig nok får DFI nok en ball i målet før pause, det er Joachim som får dyttet inn etter en corner midtveis i omgangen, men 0-2 til DFI står seg til pause. Dette er et særdeles bra resultat for Ørje, med tanke på det store antall målsjanser DFI har.
I andre omgang er Ørje ferdigløpt og det blir total DFI dominans, i tillegg til noen meget pene mål, så har vi også noen særdeles heldige øyeblikk og da blir det ye mål... tett som haggel så kom de slik;
0-3, Shami ,assist Pæra, men Shami gikk fra egen halvdel!
0-4, Pæra, frispark fra 40 meter...som bare gikk rett igjennom alt av angripere, forsvarere og i mål...
0-5, Henrik H, som er herlig fremme på en keeperretur etter et skudd fra Henrik S
0-6, Shami, på et herlig innlegg fra Henrik H!
0-7, Pæra... igjen et langskudd.... 35 meter? og Keeper slipper den under seg...
0-8, Håvard, etter lekkert spill av Shami, og nest sist... Henrik H (begge får assist)
og til slutt
0-9, Robin etter en corner...

0-9 er kjempesolid, bra match gutter!!! Dette er selvsagt bare med å forsterker det jeg skrev i innledningen, det blir kamp om plassene fremover!

Viktig at ALLE ser at de kan, fullt trøkk på treninger fremover gutter, det SKAL være vanskelig å ta ut lag til disse kampene!

Trener\n har et luksusproblem.... noen og tretti gutter med ambisjoner! Hvem passer egentlig best sammen??
Kamper blir det mye av fremover, i tillegg til treningskampene, så skal både 1 og 2 laget gjennomføre 5 vårcup-kamper før påske.... viktig at dere følger med på blogg, gir tidlige beskjeder og sørger for at dere holder dere friske :-)