søndag 27. januar 2013

Tap mot Nesodden!

Søndag var det klart for den obligatoriske vinter-treningskampen mot naboklubb Nesodden. Denne kampen ble avtalt for lenge siden, og da "vår-cupen/NM-Kval" ble kastet på oss med tette kamper så ble det nødvendig med litt om-prioritering av mannskaper i siste liten, for å kunne stille med et slagkraftig mannskap mot Mysen/Ørje på mandag!!
Med en bred tropp så stiller vi allikevel med et veldig bra mannskap og er vel foreredt på å gi Nesodden skikkelig kamp!

Dagens lag;
Phillip (98) i mål, Ole M, Joachim U, Andreas og Johannes bak, Adrian T, Espen SH og Jacob på midten, Mathias S, Shami og Robin på topp! Da har vi en liten benk bestående av Jørgen og Mohammed!

Bak fra venstre, Jacob, Mohammed, Andreas, Joachim, Shami, Adrian T, Espen SH, Jørgen og Phillip
Foran fra venstre Robin, Jhannes, Mathias S og Ole Magnus!
Nesodden er klart mest aggresive fra start og tar fortjent ledelsen allerede etter 10-12 minutter. Deretter så jevner kampen seg mer og mer ut, og den bølger frem og tilbake med sjanser i begge ender. Den største sjansen har kanskje DFI på et frispark innenfor 16 (etter at keeper holdt ballen i 6,1 sek?) Shami lader kanonen, og der flere av oss tror han skal brenne til, så løfter han den følsomt over muren... og i tverrliggeren... den hadde fortjent å gå inn! Geir gjør et bytte, MO inn for Adrian!
Shami får sin revansj noen minutter etter, på et herlig løp ned på dødlinja slår han en presis 45 grader ut til Adrian T som banker inn utligningen! 1-1 fem minutter før pause... fortjent!
Resultatet står seg til pause, i pausen gjør Geir nok et bytte, Jørgen inn for Robin.
Og Jørgen får en drømmestart, omgangen er vel ikke mer enn et par minutter gammel, når Jørgen "stjeler" ballen fra NIF-keeperen og banker den inn, 1-2 til DFI var utrolig deilig for oss på DFI benken, og varmet godt i snøværet som nå kom for alvor....
Kampen fortsatt omtrent som på slutten av 1.omgangen, og det tar nesten 20 minutter før vi får neste mål... dessverre er det Nesodden som får det, en corner ekspederes i mål, og vi er igjen like langt, 2-2, og 10 minutter etter så får Nesodden en "gratis-sjangs" og den ekspeders effektivt inn bak Phillip og NIF har snudd kampen og leder 3-2 når det er igjen 10-12 minutter!
Geir hadde gjort en avtale om at vi skulle forsøke oss, så vi legger om til 3 mann bak, for å jage en utligning og vi er fryktelig nære... et lekkert angrep avsluttes av Robin, med et kjempeskudd som smeller i stolpen, DEN hadde fortjent å gå inn.... det ville ha endret slutten dramatisk... nå ble det istedet slik det ofte blir... mens vi jager en utligning, så kontrer NIF inn 4-2 og får en relativt bekvem seier....
Bra jobba gutter, dette ser absolutt brukbart ut. Litt mer marginer vår vei, så hadde dette endt anderledes.
Grattis til Nesodden, kanskje vi får tid til en revansje senere i år!