tirsdag 29. januar 2013

Seier i vår-cup premieren!

Etter 4-4 kampen mot Mysen/Ørje forrige uke, viste vi hva som ventet oss. En god motstander, og tøff kamp om poengene!!
Geir mønstret følgende tropp i 2013's aller første kamp med betydning!!
Christian L i mål, Henrik J, Henrik A, Mats og Lars i bakre firer. Peder, Fredrik og Matias K på midten, Mikkel, Jonas og Tora på topp! Og da hadde vi følgende 5 på benken, Samale, Henrik S, Håvard, Ole Magnus og Ulrik!

DagensDFI- tropp mot Mysen/Ørje!
Bak fra venstre; Ole M, Fredrik, Mats, Tora, Jonas, Lars, Christian og Ulrik
Foran fra venstre; Håvard, Henrik S, Henrik J, Mikkel, Henrik A, Matias, Peder og Samale

Etter en laaang periode med fryktelig mange kuldegrader, så var det hyggelig å ankomme Ørje i plussgrader!!!! Hele 2 stykker, og når støtteapparatet rundt Ørje/Mysen i tillegg hadde fyrt opp grillen, så var det mulig å få både middag og kaffe! Topp karakter til hjemmelaget ;-)

Kampen dro igang og det var uten tvil DFI som tok tak i kampen, trillet ball og varierte oppspillene via midtbane eller med lange passninger opp i et stort bakrom. Etter 12 minutter kom et praktangrep, en stikker fra Keiseraas ut til Mikkel, som tar med seg ballen helt ned til cornerflagget på vår høyreside og smeller inn et innlegg hvor DFI gutter kommer på rekke å rad, Jonas setter sikkert og 0-1 til DFI!! Lærebokangrep!
DFI fortsetter å trykke, men Ørje forsvarer seg godt og kommer på noen farlige kontringer, vi står høyt, og Ørje pumper opp på to store og raske spisser som tidvis skaper trøbbel for oss, og etter en halvtime får de belønning, etter et brudd på midtbanen og en kjapp stikker opp, utligning til 1-1. Heldigvis tar vi kjapt ak ikampen igjen og det går ikke mer enn et par minutter før vi igjen er i føringen. Denne gangen er det på venstresiden, Keiseraas kommer ned til dødlinja og legger 45 ut til Fredrik, som limer den helt nede i stolperoten, utagbart for Ørje-keeperen, og 1-2 til DFI.
i det 40 minutt får ytterligere et mål, når Henrik kommer på et nydelig offensift løp, smeller inn fra siden og Jonas er på nytt på riktig sted! tomålsledelse 1-3 og det var velfortjent. Samale kommer inn for Fredrik , og resultatet står til pause, helt klart vår omgang!

1.omgangs målscorere... Jonas, Fredrik og Jonas!!

I pausen får vi nok et bytte, Ulrik kommer inn for Mikkel!

2.omgang blir "hektisk", DFI er nok det førende laget, men Mysen/Ørje gutta VIL fryktelig mye og da oppstår det mange situasjoner, og dommeren har nok å henge fingrende i, ikke spesielt stygt fra noen av lagene, men "situasjoner" som skaper kommentarer og frustrasjon.
Som etter 5 minutter av 2.omgang, DFI blir snytt for et soleklart straffespark, og i den påfølgende kontringen så er stopper Mats i tøffeste laget på ca 20 meter....frispark og gult kort....
Når så Samale snakker på seg et gult kort pga situasjonen og Ørje dessuten scorer på frisparket.... så er det plutselg "match igjen" med stillingen 2-3, minuttet etter at "vi burde fått straffe og 1-4"..
Det var tungt....

Men gutta står opp, og bare 5 minutter etter denne situasjonen så får vi en corner, Peder slår presist på første, hvor Tora kommer og skaller inn 2-4! Den var viktig!!!

Ikke lenge etter er det nesten igjen, men Ulrik treffer stolpen. Det er en tøff 2.omgang og spillet går frem og tilbake, Geir gjør ytterligere bytter, Håvard inn for keiseraas, Strøm inn for Jonas, Ole M inn for Henrik J. Etter 30 minutter så skaffer vi oss selv litt trøbbel, uryddig midtforsvar og Ørje FÅR redusere til 3-4 med 15 minutter igjen.... akkruat da så var det flere av oss som husket forrige ukes 4-4 resultat....
7 minutter før slutt kaster Geir inn Mikkel igjen, for en sliten Tora, og 5 minutter før slutt så er det klart for kampens åttende og siste mål, og det går vår vei!! Ørje presser på for utligning og har åpnet noe mer opp i den bakre rekken, og når Henrik S finner Mikkel med en tverrsoverpassning, så setter Mikkel sikkert i lengste og fastsetter sluttresultatet til 5-3.

2.omgangs målscorere, Tor Magnus og Mikkel!

Seier i denne kampen var viktig gutter! Nå er det fullt fokus fremover, på treningskamper og videre på vår-cup kamper fremover!

Herlig innsats idag, på hele gjengen!! Blir morsomt fremover med en herlig gjeng fotballspillere!!

Dessuten... mye morsommer å kjøre hjem med 3 poeng....  ;-) sov godt!