mandag 14. januar 2013

Tyrkia, treningsleir

Mange har etterlyst noe mer informasjon, så jeg skal forsøke å gjøre dette klart for alle;

DFI Junior skal også i år reise på treningsleir sammen med A-laget. Årets treningsleir går som i fjor til Tyrkia, og vil i år bli avviklet i påskeferien for at det skal være mulig å gjennomføre for skoleelever.

                      Når?                 24 mars til 31 mars
                      Hvor?               Lara, Antalya Tyrkia, 5.stjerners all inclusive
                      Kostnad?          Prisen er ca 6000,- pr. deltager.

Hvordan denne treningsleiren er, og hva som skjer, kan dere danne dere et godt bilde av ved å gå inn å se på "reisebrevene" som ble skrevet i fjor! Dere finner de i arkivet, på februar 2012 her på denne bloggen!

DFI har totalt 50 plasser på denne turen!

Denne treningsleiren er derfor i utgangspunktet tiltenkt en tropp på 22 junior spillere, pluss 3 trenere/lagledere (a-laget er like mange)

Vi har fått inntrykk av at det er relativt mange som har lyst på denne turen, og har meldt sin interesse (det samme var det ifjor) og vi er derfor avhengig av å kartlegge REEL interesse. Vi vet at det finnes spillere som kanskje har andre prioriteringer (hyttetur, familieferie, jobb e.l) og at dette har endret seg siden vi snakket om dette før jul.

I og med at vi også må betale inn et depositum relativt raskt (senest 20 jan), så har vi valgt å kartlegge reel interesse/mulighet ved å be spillerne innbetale et depositum på kroner 2000.

Dersom det viser seg at det er fler enn 22 spillere som innbetaler depositum, så må det bli et uttak, og det er da SPORTSLIGE hensyn (treningsgruppe 1, 1.lag og treningsvilje) som blir kriteriene.
Klubben vil dra på treningsleiren med høyest mulig sportslig fokus.

De som da IKKE får plass, vil selvsagt få tilbakebetalt de pengene som er innbetalt.
innbetaling er ikke noen garanti for at man får være med, men en forutsetning for å være aktuell!

De fleste har fått tilsendt en giro fra DFI, dersom det er spillere som av en eller annen grunn ikke har fått denne giroen, så kan dere innbetale pengene på DFI sin konto 1080 24 90289, merk betaling med treningsleir tyrkia Jr og spillers navn! Betalingsfrist er satt til 15 jan.

Dersom noen, spillere eller foreldre har spørsmål må dere gjerne ringe meg! Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar