onsdag 17. oktober 2012

Seier over Askim!!

DFI jr 1 fullfører strålende høstsesong.....
Dagens mann!!! 2 mål på Adrian T

Askim var motstander i årets siste KM-A kamp for juniorene og det var et bra Askimlag som kom på besøk!
Kjetil og Iver stilte følgende mannskap;
Joakim L i mål, Mattis, Henrik A, Christian og Per Morten bak, Fredrik, Peder og Mikkel på midten. Adrian T, Jonas og Tora på topp! Benken var da Ole M, Robert, Henrik S og Shami.

Vi har hatt en bra høst, og gutta har god selvtillit, det syns og med en meget rask kunstgressbane (BC har hatt på "såpe") går det fryktelig fort....
5 minutter spilt og det er klart for kveldens første mål...Jonas kommer ned på kant, legger inn til Mattis som slår en meget presis ball igjennom til Adrian T. som kommer på et strålende løp, og setter forbi Askim-keeperen! 1-0 til DFI og vi har fått en perfekt start.
DFI fortsetter å "eie" den første halvtimen, litt uheldig med at Peder for en skikkelig "trøkk" etter 19 minutter, men en god benk og litt omlegging løser det. Christian opp som anker og Robert inn i midtforsvaret. Det siste kvarteret får Askim overta litt initiativ, og vi går inn i deres mønster, uten at det blir veldig farlig for vårt mål. Det blir ikke noen flere mål noen vei og vi beholder ledelsen til pause.

Et bytte i pausen, Shami inn for Tora!

Vi får en tung start på 2.omgang. 1 minutt spilt når Askim får corner, slås over på bakerste hvor en askimspiller får stå mutters alene å fyre kanonen.... i lengste og 1-1... å like langt...
Badebygutta gnager seg sakte men sikkert inn i kampen igjen og i det 57 minutt, så er det vi som får dødball. Mikkel ut å slår inn, via Jonas til...... Adrian T som igjen står på riktig sted med pannebrasken.... 2-1!!!
Ikke lenge etter har vi nesten nummer 3 for Adrian..... en ball inn foran mål, som adrian for satt bakhode på (med ryggen mot mål) og der har askimkeeperen flaks....Adrian treffer keeperen... nesten "hat-trick" med hode.... det hadde vært noe :-)
Vi leder 2-1 og det er 15 minutter igjen, fler bytter for å få på friske bein, Henrik S inn for Adrian, Tora inn for Fredrik. Vi blir trykt litt bakpå og Askim har flere store sjanser, som vi får klarert. Joakim er god, og som ekstra "back-up" så er Per Morten på riktig sted og rydder unna et par veldig klare målsjanser. Helt på slutten så er også Christian ferdigløpt, blir liggende med krampe. Ole Magnus er klar og kommer inn!
Vi viser fighter-vilje og holder helt inn! Seier 2-1 i siste hjemmekamp oppsummerer en strålende høst! 11 kamper, 7 seiere, tre uavgjort og ett tap (mot kretsmester Østsiden) det er SOLID gutter!! Og det kommer etter en "rufsete" vår, hvor vi så vidt klarte å berge en KM-A plass....

Ender opp med 2.plass og SØLV i KM-A for Junior! Kanon bra!!!

Stolte gutter, trenere, støtteapparat, klubb og publikum.... årets egne serie er ferdigspilt!

Vi har fått i oppgave å spille årets siste 5.div kamp på lørdag (hjemme på Frogn KG) og det ser vi skikkelig frem imot, blir morsomt!! Alle kan ikke, men mange kan og vi håper å få satt sammen et bra lag!

Nå blir det ikke trening på søndag heller, men følg med på bloggen fremover, så holder vi det gående fremover mot vinteren!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar