torsdag 11. oktober 2012

DFI 2 - Tune 7-1

Resultatet varmet på en ellers kald kveld på Frogn KG i sesongens siste hjemmekamp. Det ble mye spill på Tune sin banehalvdel i denne kampen, - selv om det faktisk var Tune som kom best i gang, med en scoring etter kun 2 minutter.
DFI, med Momo som lagleder, hadde Espen i mål, og startet med følgende utespillere: Joachim U., Trond Marius, Adrian R., Adrian T., Adrian N., Ole Magnus, Aleksander, Martin, Joakim og Espen. Og enda hadde vi mer enn et halvt lag på benken: Even, Mustafa, Per-Morten, Steffen, Jonas og Mats, mens Tune stilte uten innbyttere. Det gikk 10 minutter før Joakim E. utlignet, med Joakim U. som assist. Ett minutt senere kom DFI i ledelsen, da Martin scoret etter Ole Magnus sitt innkast. Alle seks på benken ble byttet inn omtrent samtidig etter ca. 25 minutters spill, og etter ca. 35 minutter scoret Jonas 3-1 målet, med Mats som assist. Minuttet senere fikk vi en straffe da Jonas ble felt, som Steffen satte flott opp i nettaket. Feiringen slo tydeligvis an hos juniorene: FIFA versjonen av «Drop dead» ble nevnt, og heldigvis så forårsaket ikke feiringen i seg selv noen umiddelbar skade. DFI sitt 5. mål stod Jonas for et par minutter senere, med Martin som assist, og det medførte 5-1 til pause.  Ca. 10 minutter etter pause ordnet Mustafa vårt 6. mål med assistanse av Jonas, og det siste målet kom umiddelbart etterpå ved Espen, med Per-Morten som assist. Momo sørget for ingen ble sittende for lenge på benken i kulda, og mot slutten av kampen hadde DFI mange sjanser, med skudd både i stengene og tverrliggeren, og noen rett mot mål som Tunes keeper reddet med kjempeinnsats. Resultatet kom etter en kollektiv god laginnsats og med humørfylt motivasjon!