onsdag 10. oktober 2012

Ny sterk borteseier for DFI juniorene!

Lisleby, borte, en kald oktoberkveld er absolutt ingen lett match, men Drøbakjuniorene tok nok en sterk borteseier og gjeninntok 2.plassen på tabellen i KM-A.

Etter høstferien og to litt rufsete og hanglete treninger med litt vondter og dårlig form på en del spillere, sørget for at Iver og Kjetil tok med en stor og bred tropp til Lisleby. her skulle det ikke mangle mannskap.
Startelveren ble; Joakim L i mål, Mattis, Henrik A, Robert og Christian bak, Mikkel, Peder og Fredrik på midten og Henrik S, Shami og Tora på topp! Benken med hele 5 mann bestod da av Espen SH, Ole Magnus, Trond Marius, Per-Morten og Adrian T.

Skryt til Lisleby!!! Vi spilte kamp på en utrolig flott gressmatte, på en ærverdig stadion! Flott ramme!!

Dommeren blåste igang og DFI tok umiddelbart tak i kampen.Den første halvtimen var utrolig morsom, vi trillet ball og spilte skikkelig fin fotball. Gode sjanser, men ingen mål!! Vi hadde faktisk en inne, etter et frispark fra Fredrik, som Shami setter elegant, men linjemannen mente det var of-side.... Selv om vi gikk litt tom for ideer mot slutten av omgangen så var dette definitivt vår omgang, og vi gikk i garderoben med en god følelse!
Gutta fikk mye skryt (spesielt Shami, som var god!! Selv om han snakket på seg nok et gult kort... og må stå over kampen lørdag!!)
Fortsett å male, dette er vår kamp, målene kommer var budskapet fra trenerene!!
Ett bytte i pausen Ole M inn for Shami (redd for flere kort?) og da ble det en liten endring, Henrik S på topp og Ole på kant.
Kampen endre karakter, Lisleby er tydelig mer aggresive, og vi virker litt overrasket over det, det betyr at 2.omgang blir en mye jevnere og mer åpen match. Vi har mistet litt initiativ og vi gjør en del endringer for å forsøke å justere oss tilbake. Adrian kommer inn for Fredrik. Espen kommer inn for Tor Magnus og vi legger om til 4-4-2 for å få litt mer trykk, først med Henrik og Mikkel på topp men etterhvert så justerer vi det med å bytte inn Shami igjen for Henrik S og bytte plass på Espen og Mikkel. Shami blir tungen på vektskålen! Dagens mann på Lisleby stadion, for igjen igang motoren på topp og det skal snart betale seg....
Corner fra Mikkel, på hodet til Adrian som styrer mot mål, og Shami som trykker den inn!!! 0-1 og ledelse til DFI (den hadde muligens gått inn uten Shamis hjelp, men det var godt å se den inne!!!)
Ikke lenge etter må Peder kaste inn håndkle, krampe og han hinker av banen mens Per Morten kommer inn som erstatning!
Så på slutten er det klart for Shami igjen, en av mange gode finter innenfor 16 meteren, og Lislebyforsvarereren må felle ham, og dommeren peker på 11 meteren...
Mikkel tar den og setter sikkert! 0-2 og seieren er i boks! Resultatet står seg ut kampen!

Dagens mann, var uten tvil Shami, en scoring og en assist i tillegg til at han var utrolig god til å holde på ball på topp! Han sørger for at vi får en trygghet til å løfte laget etter, og dermed få et bra trykk! Veldig bra kamp Shami!! Morsomt å se på deg om dagen!! 

Ellers... gult kort på Shami for "snakking" og gult kort på Espen for "filming"..... på midtbanen???? Bra ikke Helge så den....
Skjerping gutter, de kortene trenger vi ikke!!

Ellers, etter en litt "stang ut" vår.... har vi fått en flott høst! 2.plass på tabellen i KM-A når to kamper gjenstår er bra! La oss fullføre høsten med samme fokus og tæl!! Så kan vi være skikkelig stolte av årets sesong!
Nå er det Tistedalen på lørdag!! Fokus gutter!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar