søndag 14. oktober 2012

Ny seier for DFI 1

På en litt dårlig dag, formiddag og en forblåst kunstgressbane så haler vi iland en sterk 0-1 seier på bortebane, vi er nok litt i "flyten"

Det var klart for nest siste serierunde, kampen som var flyttet fra høstferien og satt opp på lørdag klokken 13.00. Et litt uvant tidspunkt og det virket som om enkelte av gutta fortsatt lå i sengen!!

Vi stilte følgende mannskap; Joakim i mål, Per-Morten, Henrik A, Christian og Mattis bak. Fredrik, Peder og Mikkel på midten og Tora, Jonas og Henrik S på topp! Da hadde vi Martin, Adrian T, Mats og Jørgen på benken!

Vi tar tak i kamp fra start, virker som om gutta har god tro, og Tistedalen er relativt defensive til å være på hjemmebane. Det første kvarteret produserer vi flere gode sjanser og vi ser veldig bra ut. En ball (etter corner) mistenker vi også at var inne (noen av gutta "så" det!!), men dommer vinker spillet videre. Like etter er vi lekkert igjennom igjen etter et bra angrep legger Jonas lekkert frem til Strøm, men en god og tøff tistedalen-keeper bryter foran.... den situasjonen kunne blitt interessant om Henrik hadde fullført istedet for å trekke seg.
Etter dette går vi over i en "hawaii-periode", spillet sitter ikke! Vi er uten initiativ, og det er få som forsøker å gjøre noe kreativt. Vi mangler helt bevegelser i forkant og ballfører er stort sett uten alternativer, et av få unntak er en god Fredrik! Han får dessverre et skikkelig tråkk i akillesen, og selv om han tappert fullfører omgangen, så ser vi at han sliter!
Vi får etterhvert litt bedre kontroll på Tistedalen og omgangen går til pause med 0-0!
Omgangen drar igang, og vi ser raskt at Fredrik "har stivnet", vi får et kjapt bytte og Adrian erstatter Fredrik som "hinker av"
Fredrik følger med, med isposen got plasert på akillesen!
 Vi har et periode med god kontroll, spesielt et meget gdt angrep med henrik S som får slått inn fra vår venstrekant til Tora, som dessverre setter den over! Meget pent angrep! Like etter får vi inn en sulten Martin (for Henrik) og ikke lenge etter får vi flere gode sjanser. Adrian er nære, men en fortsatt god Tistedalen keeper er våkent ute, og Martin har et par gode sjanser!
Peder må gi seg, og Mats kommer inn (Mats ned i forsvar, Christian som sentral). Like etter får vi en situasjon som er farlig, og Tistedalen har en, to og tre kjempesjanser etter en dødball! Bare en god Joakim i mål, og en "riktig plassert" tverrligger redder oss.... der kunne Tistedalen tatt ledelsen!
De siste 10-12 minuttene tar vi tak i kampen igjen, vi vil litt mer og orker litt mer enn Tistedalen på slutten. Et herlig angrep som starter med en offensiv Christian, ut til Martin som kommer ned til linja og slår hardt inn foran... Adrian er "nesten" på den.. Martin setter en like utenfor i neste angrep og så får vi målet....
85 minutt, Jonas trer igjennom til Mikkel som kommer på løp, og selv om Tistedalforsvareren er noen tideler foran så klarerer han i skuddfoten til Mikkel og den går inn bak Tistedal-keeperen!!!
Det var deilig, og STOR jubel på DFI-benken....
Vi hadde egentlig forberedt oss på at dette var en typisk 0-0 kamp!! Helt på slutten får også Jørgen noen minutter, i kampen som ender 0-1 til DFI
Det holder inn og vi er en meget fornøyd Jr. gjeng som igjen vinner i slutten av kampen!!! Viktig å fullføre, dette er andre kamp som vinnes i sluttminuttene!!!

Sterkt å reise hjem fra Tistedalen med seier 0-1, og vi er tilbake på 2.plass i KM-A. Nå gjennstår en kamp av årets KM-A, Askim hjemme på kunstgresset onsdag, og deretter er vi ferdige med en veldig god sesong!

Dagen ble selvsagt toppet med at vi dro på Seiersten og så A-laget vinne 7-2 over NIF2, og vi hyllet A-gutta i Frognhallen etterpå! En morsom lørdag!!

Vi håper på mye publikum på Frogn Kunstgress onsdag!!!