fredag 15. juni 2012

sterk borteseier for DFI1

Nest siste seriekamp for våren, og vi har slitt litt i det siste, så vi var nok litt smånervøse før bortekampen mot Sparta Sarpsborg!
Kjetil og Iver hadde satt opp følgende 11'er
Mattis i mål, Henrik S, Robert, Christian og Per Morten bak, Ulrik, Mikkel, Karl, Peder og Andre på midten og Jonas som ensom på topp... benken var da Thomas, Ole Magnus, Ole Anders og Benjamin.

Litt defensivt å stille i 4-5-1, for første gang denne sesongen, men det var et forsøk på noe nytt, og det var klar beskjed om at 4-5-1, veldig raskt er en 4-3-3 dersom det ga seg en mulighet.

I garderoben var vi enige om 3 enkle ting, Ros! Løp! Vilje!

Gutta tar godt tak i kampen, og selv om det ser ganske jevnt ut i starten, så er det DFI som eier kampen. Det er vi som styrer, og vi som setter tempo og mønster.
Det jobbes godt og med bra overlapp, noe det første målet er et tydelig bevis på...
Ulrik er offensiv kant foran Henrik, men målet er altså omvendt :-), herlig langpassning fra Ulrik opp til Henrik som er på et langt og skikkelig gjennomført løp... går hele veien og banker inn 0-1. Vi er i en velfortjent ledelse! Et tidlig bytte Thomas inn for Jonas etter ca 20 minutter!
Selv om Henrik forsøker å utligne for Sparta (:-)) med et langt og vel hardt tilbakespill......forbi Mattis som virkelig må frem med spurten.... så står resultatet seg til pause.
0-1 er greit til pause,og gir et greit bilde!
Iver og Kjetil pisker frem sine formaninger, og gutta går på banen med en klar målsetning om å putte flere... et bytte i pausen, Jonas inn igjen, for Andre!
2.periode er ikke mer enn et par minutter gammel når vi får neste mål... Ulrik kommer lekkert igjennom på vår venstrekant, går til dødlinja og legger ut 45 til Mikkel som setter sikkert. Der sto vi i kø, med 2-3 til som kunne puttet!
0-2 står seg leeeeenge, av en eller merklig grunn. Vi gjør et par bytter til. Ole Anders inn for Karl på sentral midtbane og Benjamin inn for Henrik S. Sarpingene begynner å bli skikkelig møre og sliter med å henge med. Vi har flere store sjanser, hvor vi burde ha puttet, men marginene er ikke helt på vår side. Et siste bytte, Ole Magnus inn for Mikkel!
Presset betaler seg alikevel mot slutten, først er det en utrolig fin dødball. Robert slår et langt frispark fra midtbanen, Jonas legger den ned på dødlinja (welt-klasse :-)) og sender den ut til Ole Anders som setter (poeng til alle 3) og 0-3 i protokollen! Like etter kommer neste, denne gangen er det Ole Magnus som setter opp Jonas som får sette 0-4! Og for å toppe det hele så avslutter vi med et herlig angrep hvor Ole Magnus triller ball på kant, spiller fri Per-Morten som lekkert sender videre til Thomas, som avslutter kontant i mål! 0-5...
Meget fortjent!

Bra boost for selvtilliten til hele laget, veldig mye bra spill og relativt god uttelling, selv om vi også brant noen store sjanser. Henrik og Ulrik var gode og synlige i første omgang, hele laget står frem i 2.omgang, men må få nevne våre to Ole'r (Ole Anders og Ole Magnus), som selv med relativt lite spilletid på slutten av 2.omg rekker å prege kampen, morsomt!!