onsdag 13. juni 2012

Solid borteseier

(Tune-DFI 2-3) Vi reiste til Tune med 14 spillere, deriblant to hospitanter i Harald Ø og Marius A fra G16 2. Vi tok umiddelbart tak i kampen, og det tok ikke mer enn drøye 20 minutter før Marius slo en lang pasning i bakrom. Der løp Jørgen fra alt og alle og skåret sikkert gjennom en fin vipp over keeper.  Ikke lenge etter skårer vi etter boka. En krysser ut på kanten, et herlig løp av Ole Magnus med et påfølgende innlegg som Jørgen setter. Praktfullt og 2-0 står seg til pause.  I pausen er det megt mulig at laglederen gjorde en dårlig jobb. I hvertfall var vi alt annet enn gode det første kvarteret etter hvilen. Det ga redusering til vertene, og kampen levde på ny. Midtveis i omgangen dukker målsnik Furu opp igjen. Nok en gang er det Ole Magnus som legger inn, og William får lurt ballen inn i mål på beste FURU-vis. Med ti minutter igjen skårer Tune en gang til, men vi er nærmere 4-2 enn de er utligning. Vi vinner fortjent på en god dag. Takk til hospitantene Marius A(stopper) og Harald Ø, for fantastisk innsats gjennom nitti minutter. Ellers vil jeg gjerne rose alle, men i særdeleshet Amman som spiller en knallkamp på venstre back. Også Even spilte opp mot sitt aller beste på høyre back.

Herlig med ny seier, og nå gjenstår en seriekamp før sommeren. Da kommer Kammmmmmbo på besøk, og da skal vi rette opp en litt dårlig hjemmestatistikk fra de siste kampene:-)

Takk for kampen, og vi sees på trening fredag.