fredag 1. juni 2012

Denne gangen ville DFI mest! ÅS - DFI 2 !

En kald kveld på en noe ujevn gressmatte på Kroerbanen mot Ås startet godt for DFI, da Joakim scoret etter bare 4 minutter av kampen. Det ble kjemping begge veier i første omgang, med jevnt, kaldt regn og et par lyn rett over oss. Etter en drøy halvtime kom DFIs mål nummer to, ved André, med Per Morten som assist, og det holdt seg til pausen. Etter pause kom Ås raskest i gang, og fikk et mål før første minuttet var spilt. Det gikk et drøyt kvarter før Joakim scoret sitt mål nummer 2 for kvelden, - Per Morten var igjen assist. Deretter virket det som alt gitt DFIs vei, og det ble 4 DFI mål på 7 minutter! Andre scoret sitt andre, med Espen som assist, Shami scoret, Magnus R scoret, med André som assist og Shami scoret sitt nummer to, med Andre som assist. Og rett før kampen ble blåst av, så var det en Ås-hands innenfor 16-meteren, og Mustafa satte ballen kontant i hjørnet. Resultat: Ås - DFI 2 1-8! Det var vått og surt hele kampen, men resultatet var utmerket. Gratulerer gutter!