lørdag 2. juni 2012

Bortetap for DFI1

Det er noe spesielt med en kamp som går på et "skikkelig" anlegg, Sarpsborg Stadion er definitivt et "skikkelig" anlegg! Herlig kunstgress, tribuneanlegg rund hele banen og garderober på sidelinjen!
Til daglig arena for Adecco-serien (med Sarpsborg 08), og onsdag for G19 oppgjøret mellom Sarpsborg FK og DFI.
DFI kom med god selvtillitt etter hjemmeseieren mot Kvik i forrige runde, og var klare for Sarpsborg FK som ble slått ganske klart i vår-cupen!
Iver og Kjetil stilte med følgende lag:
Espen i mål, Henrik S, Mats L, Mats V og Benjamin bak, Mattis, Magnus H, Peder og Mikkel på midten og Jonas og Thomas på topp. Da hadde vi Magnus M, Jørgen, Andre og TM på benken!

Førsteomgangen i Sarpsborg var noe av det mest "passive" vi har sett fra badebgutta i år. Uinspirert, litt tafatt og uten å følge de avtaler som ble lagt i garderoben før kampstart. Når vi i tillegg har flere som "ikke helt får det til", så så det ikke bra ut! Og Sarpsborg tar med seg en velfortjent ledelse 1-0 i garderoben til pause. (et mål de scorer allerede etter 7 min av 1.omg)

2. omgang fortsetter med de samme 11 (selv om vi gjør en formasjonsendring) Mattis ned på back, Henrik S flyttes opp på offensiv kant og vi legger om til 4-3-3 og starter opp på en helt annen måte! Starten av 2.omgang er faktisk tilbake med den innsatsen vi liker å se, og derfor føltes det veldig urettferdig at Sarpsborg øker ledelsen til 2-0 etter at DFI har fåt litt orden på spillet sitt igjen! DFI detter litt sammen etter dette målet, og vi gjør fire kjappe bytter..
Andre kommer inn for Thomas, Magnus M kommer inn for Mikkel (peder som indreløper, Mats V som anker og Magnus M som stopper) Jørgen inn for Jonas og TM inn for Mats L.

Etter å ha hatt en liten "down-period" i midten av 2.omgang får vi igang trykket igjen, og med en lekker utligning i det 80 ende minutt (Peder lekkert igjennom til Andre som banker den inn litt opp på nærmeste....lekkert gjort !!! 2-1 og vi får en morsom avslutning på kampen... DFI tror på uavgjort, gutta trykker og produserer mange gode sjanser de siste 10 minuttene. Uten at vi klarer å utligne!
Kampen ender 2-1 til Sarpsborg, i ettertid er det et greit resultat, selv om jeg hadde stor tro på utligning en periode. Uavgjort ville nok ha kvalifisert til RAN i denne kampen.

Dermed er denne gruppen jevnere enn det som var forventet, litt jo-jo resultater for ALLE lag i serien, og dermed så er de helt åpent hvilke fem lag som går til sluttspillet til høsten. De tre siste kampene blir meget viktige, og vi tåler IKKE flere omganger som 1.omgangen mot Sarpsborg onsdag!

Stå på gutter, sluttspillet er definitivt innefor rekkevidde, og høsten blir mye morsommere i KM-sluttspill!!