torsdag 21. juni 2012

18 mann sørget for 17-1 seier

(DFI 2 - Kambo 17-1) Kuleramma og kalkulator måtte tas i bruk når vi skulle telle opp målene etter kalasseieren over Kambo. Dommeren hadde 17-1 i sin bok, men vi tror han snøt oss for et par mål. Men samme kan det være. Vi spiller i perioder morsom og underholdende fotball, og varierer med en touch-spill, trekantspill og vegger. Og innimellom slår vi herlige langballer, som kantspillerne løper opp og slår inn der spissene kommer på herlige løp. 

Men vi må bare beklage. I kamper som denne er det håpløst å få med seg alle målskårere og assister:-)  Nå er ikke laglederen veldig opptatt av sånne lister, fordi det da kan virke som om den jobben defensive midtbanespillere og forsvarsspillere gjør for laget ikke teller like mye. Men det gjør den jo!!!!!!! Men dagens målsnik var det ikke mulig å ikke legge merke til. Joakim E skåret 4 eller 5 mål. Noen av det billige slaget, hehe:-9. I tillegg skåret Andrè to-tre, Shami, Ole A, Fredrik, Aleks, Adrian BN, Benjamin, Steffen på straffe, Espen SH, Magnus M, Momo, Per, Thomas på sidelinja og sikkert flere.. Da skulle det jo vært tresifra:-)

En herlig avslutning på vårsesongen ble det uansett, og nå gleder vi oss til høsten. Men først blir det bading og ferie.  Takk for innsatsen i vår, gutter. Følg med på bloggen ang. trening. For vi skal jo trene litt også:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar