fredag 21. september 2012

Sterk borteseier!

torsdag 20 september dra vi av gårde til Halden for å møte Kvik Halden på deres kunstgress! Kvik Halden har et bra jr.lag, og selv om vi har hatt en god trend i det siste så var det en spent gjeng som inntok Halden!
Iver og Kjetil mønstret følgende lag;
Joakim L i mål, Per-Morten, Henrik A, Mats V og Mattis i forsvarsfireren. Mikkel, Peder og Fredrik sentralt og Ole Magnus, Jonas og Tora på topp!
Benken var da Christian, Robert og Benjamin!

1.omgang starter og DFI tar umiddelbart tak i kampen! Morsomt å se at vi virkelig står opp og er aggresive fra start mot en god motstander på bortebane! Vi har et tydelig overtak, som resulterer i et antall cornere, og det er på en slik vi får dagens første scoring!
Corner Mikkel, Jonas stusser ned på foten til Mats, som dunker den inn! 0-1 allerede etter 8-9 minutter. Perfekt start!! 5 minutter etter er det klart for neste! Starter vakkert og kontollert på tvers i vår egen backlinje, og avsluttes med en perfekt langball fra Per-Morten frem til Jonas som kommer perfekt i bakrom, et par "touch" og en vakker lobb over Kviks keeper som kommer ut for å møte! 0-2 til DFI og vi holder varmen på sidelinjen!
Vi fortsetter å presse aggresivt, men etterhvert så slipper vi Kvik mer inn i kampen, og der vi var best de første 30. så overtar Kvik føringen de siste 15 minuttene. Ikke det at det blir så veldig mye sjanser, men de er oppe og trykker og får en korrekt idømt straffe helt på slutten av omgangen, etter en litt voldsom inngrepen fra vår side. Joakim er etter straffen, men med litt høyde, så er den bortimot umulig å ta!
Kvik reduserer til 1-2, og det står seg til pause!

Vi starter med de samme 11, og faktisk det samme kampbilde som vi avsluttet førsteomgang med! Kvik styrer og er absolutt mest interessert de første minuttene. De får sin utlgining allerede etter 4 minutter av omgangen (corner hvor vi glipper markeringer) og dermed er vi like langt..... irriterende. Noen negative tanker sniker seg inn, men vi vifter de bort :-)

DFI jobber seg sakte og sikkert inn inn i kampen igjen, og mens Iver/Kjetil diskuterer medisin... så tar vi ledelsen igjen... et vakkert angep hvor Mattis smeller inn en hard mark-kryper fra venstre, og Mikkel flikker inn med yttersiden av foten! 2-3 og vi er igjen i førersetet!

Klart for medisin... (4-4-2) Robert inn for Ole-M og vi gjør om Mats V fra stopper til spissmakker!
Formasjonsendringen gjør susen, vi tar igjen tak i kampen. Siste halvtimen er bare DFI sin! Christian kommer inn for Tora!
Ikke lenge etter får vi et herlig angrep hvor Jonas og Fredrik ruller opp på siden, slår inn foran mål og Christian kommer som en kule. Og setter den i mål, takk til en våken linjemann som så at den var inne, før Kvik fikk beinet den ut igjen! 2-4 og vi slapper litt av på sidelinjen! Benjamin kommer inn for Per-Morten og Tora kommer inn igjen for Fredrik som er ferdigløpt!

Helt på tampen får vi dagens siste, Nå er det Tora som stikker til Mats som så går hele veien fra egen banehalvdel, litt rusten foran mål trenger han 2 sjanser, men inn skal den, og inn gårt den! 2-5 til DFI og det står seg til slutt!

Kort fortalt, DFI har første og siste halvtimen, Kvik har halvtimen på midten! Totalt sett var DFI best idag, og vinner fullt fortjent. Sterkt borte mot Kvik! Laget fremstår nå som ET LAG, mer enn som en gjeng med enkeltspillere og det betaler seg! Fortsett her gutter, det er laget som tar denne sterke seieren.

Det var en fornøyd gjeng i garderoben og i en lang biltur hjem! Halden er langt borte når kampen starter 20.00, men seier gjør hjemturen hyggelig!

Nå venter Sarpsborg på Frogn Kunstgress lørdag! Vi har avspark 13.30, kom å se på DFI juniorene før du tusler ned på Seiersten for å se seniorene klokken 16.00!!