lørdag 22. september 2012

SEIER!!!!

Nok en seier i KM-A

Badebygutta sikret nok en seier mot Sarpsborg FK, 1-0 hjemme på Frogn KG var vår femte kamp på rad uten tap og da har vi virkelig startet klatringen på tabellen!
Vi mønstret følgende startelver; Joakim L i mål, Benjamin, Henrik A, Robert og Mattis i forsvar, Fredrik, Peder og Christian på midten, Mikkel, Jonas og Henrik S på topp! Benken var Tora, Per-Morten, Ole Magnus og Shami!
Vi på benken er litt smånervøse ved start, vi spilte en meget tøff bortekamp i Halden så sent som torsdag (hjemme ved midnatt) så denne Sarpsborg-kampen kommer egentlig litt tidlig.
Vi starter greit, men veldig tidlig får vi en "wake-up call" SFK kommer på en kontring og er plutselig 4 mot 3, men vi avverger heldigvis. Etter 20 minutter er det klart for kampens mål;
Christian (bakerst til høyre) legger ut til Fredrik (nr 5) som setter i lengste!
1-0 til DFI, Fredrik!! Alle spurte etterpå om det var frisparkmål..., men denne gangen var det spillermål! Kjetil hadde telt 4 sjanser, så målet var "oppskriftsmessig".
perioden etter målet er DFI's og vi produserer flere store sjanser, Kjetils matte får en liten utfordring når han teller til 8 uten at vi setter flere mål, så vi sliter litt med uttelling! Christian må ut med litt problem og Tora kommer inn på midten!
På slutten av omgangen tar SFK tilbake litt initiativ, uten at det kommer noe ut av det!
I pausen gjør vi to bytter, Mattis skal på jobb :-), så Per-Morten kommer inn på backen, mens Henrik S bytter ut for Ole. Magnus.
Sarpsborg jager utligning og vår 4-3-3 formasjon blir utfordret i starten av 2.omg. Vi hr lagt om til 4-4-2 med suksess i flere kamper, og Kjetil avventer riktig øyeblikk...
Etter 60 minutter må Peder av med "blødene nese" og vi benytter denne muligheten til å legge om, Shami kommer inn for Peder og legger seg på topp som spissmakker til Jonas! Med dobbel bemanning på topp, så snur kampbilde igjen og vi overtar føringen som det laget som skaper mest. Vi produserer faktisk et mål, Jonas kommer igjennom og setter et skudd på innsiden av stengene, men et "skråstilt hjul" sender ballen ut igjen, og dommer er sikker på at skuddet traff stangen... der ble vi snytt!! Ballen var inne!! Mye frustrasjon akkurat der og da, og mens vi blir lavere og lavere for å ri seieren i mål, mens SFK presser mer og mer for å få utligningen er det nervøst... SFK har flere skumle dødballer på slutten, men de makter ikke å score og kampen ender med seier til badebyjuniorene!! 1-0 var en knapp seier, men det holder!
Akkurat der og da var vi bare glade for at dommertabben ikke ble avgjørende, det hadde vært surt..... Eneste skår i gleden var et gult kort til Jonas, som sender han på tribunen i neste kamp.

Gutta, morsomt å se dere om dagen!!! DFI jr har blitt et fotball-lag, det er utrolig morsomt! Vi skylder på en stor og ivrig treningsgruppe, hvor det faktisk betyr noe å stille på trening! Treningene har blitt mer seriøse fra deres side, og det er faktisk konkurranse på ALLE plasser, ingen er uerstatelige, og alle må bidra for å forsvare plassen sin! Slikt bygger lag!

Nå er det en laaaang kamppause.... husk at vi fortsetter med treninger! Still opp!!