torsdag 13. september 2012

Fortjent seier!

DFI - Borgen, Frogn kunstgress onsdag 12 september!

Ivar/Kjetil stilte med følgende 11'er; Joakim L i mål, Benjamin, Robert, Mats V og Mattis bak. Andre, Mikkel, Peder, Fredrik og Henrik på midten og Jonas på topp. Da hadde vi Tora, Per Morten, Ole Magnus, Henrik A og Shami på benken!

15-20 publikummere fikk se en strålende juniormatch, 2 gode lag, med bra trøkk og høyt tempo. Dette var en av de bedre juniorkampene vi har sett på svært lang tid!

1.omgang ender målløs, men det var flere gode sjanser på begge sider, med denne svært "objektive" betrakters øyne "fordel Drøbak". Vi kjente at vi hadde kontroll på matchen, og at vi nok var nærmere en ledelse en Borgen, bl annet representert av et tverrligger skudd fra Mikkel!!

Pausen ble brukt til finjustering av oppgaver, egentlig ingen større endringer men trenerne ønsket seg et noe større trykk på høyresiden!! 2 bytter Henrik A inn for Fredrik Per Morten inn for Benjamin.

2 omgang drar igang og etter ca 10 min kommer kampens første mål, et mislykket skuddforsøk fra Mikkel ender opp hos Andrè som smeller den i mål! Fortjent 1-0 til DFI! Ti minutter etter kommer neste; Corner fra Mikkel, til Mats V som går opp på bakerste og nikker ned i 5 meteren... der er det litt pingpong før Jonas ender noen kampers måltørke...pang i mål og 2-0 til DFI..
Endelig corner-mål skrek Kjetil... og det var godt å få det målet...
2-0 står seg en god stund, og vi er igjennom litt ulike stadier i kampen. Flere bytter, Tora inn for Mikkel, Shami inn for Andre og Ole Magnus inn for Henrik S! Henrik S inn igjen for Mattis...

7-8 minutter før slutt tar det litt fyr i kampen... Borgen reduserer (litt knotete i mine øyne) og med 2-1 og 7 minutter igjen kaster de alle mann i angrep for å få en utligning... slikt straffer seg ofte... denne gangen er det Shami som kommer til skudd på vår høyreside, ikke all verden til skudd, men hardt nok til at keeper må slippe en retur og der dukker Jonas opp, runder keeper og smeller inn sin andre for dagen! 3-1 og vi puster lettere på benken igjen! Marginene er tilbake på vår side etter noen litt uheldige kamper...
Når Jonas får "kveldens treff" på en halv-volley i det 90 minutt, fullbyrder sit "hat-trick" og fastsetter sluttresultatet til 4-1 så er det en fornøyd DFI gjeng som takker dommere og motstandere!

Dette var morsomt gutter! Bra prestasjoner fra hele gjengen, tæl og vilje hele veien, og igjen god startelver som opprettholder nivået uansett bytte, to gode omganger for første gang i høst!
Nå er vi der,  vi tar dette med oss videre og blir "vonde å møte" i høst!

En spesiell liten takk til Andrè som spilte sin siste DFI-kamp (for denne gang), han flytter til England for å prøve seg der, LYKKE TIL i England ANDRE!!!