onsdag 26. september 2012

Da var avdelingsmesterskapet i boks

I øsende regnvær møtte vi Rygge på kunstgresset i Rygge. Men vi lot oss ikke affisere av litt vann, og gutta tok tidlig tak i kampen. Men det drøyde litt før vi spilte oss til de store sjansene. Derfor var det snillt gjort av vertenes keeper å miste Per Mortens innlegg inn i mål midtveis i omgangen. Dermed 0-1 og litt ro i rekkene. Men "Pæra" var ikke ferdig med scoringsshowet. Ti minutter før pause klinker han inn 0-2 med "venstreslegga", og rett før pause økte han til 0-3  Altså ekte hat-trick på Per Morten. Og det er jo ikke så gæernt for en som normalt sett spiller back. Faktisk var Pæra så het at Momo mente det var riktig å ta han for å kunne kjøle seg ned i andre omgang. Og sånn ble det:-)

Etter pausen så var vi egentlig best i det aller meste, men det ble med Martins ene mål etter et herlig framspill av Ole Magnus.

Dermed er vi avdelingsmestere i praksis. Med seks poengs ledelse og en suveren målforskjell så er det garantert at ingen kan ta oss igjen. Etter høstferien står Tune og Kambo for tur, men seieren er altså i boks. Selv om det dreier seg om nivået under KM, så skal vi ikke kimse av å bli seriemester.  Nesten 30 spillere har vært på banen for DFI 2 denne sesongen, og da sier det seg selv at samspill kan være et problem innimellom. Men det har ikke skjedd ofte:-)  Flere av de som har spilt på DFI 2 har etterhvert etablert seg på DFI 1, og enda flere er inne i en god utviklingskurve. Ingen nevnes spesifikt her, men alle som har sett kampene i det siste kan dokumentere at vi er et lag med både dyktige individualister og gode lagsspillere. I tillegg har vi suverene holdninger, der vi på 14 kamper har pådratt oss kun tre gule kort.  De som kjenner Per godt, vet at sånt setter han pris på.

Så selv om vi ikke er helt ferdig med sesongen, så vil jeg berømme alle som har bidratt til avdelingsmesterskapet. Både spillere, ledere og foreldre. Det har vært en fornøyelse å stå på sidelinja gjennom hele sesongen. Og der blir jeg gjerne stående også neste sesong:-)