torsdag 24. mai 2012

thriller....

et 30 tall publikummere på Seiersten fikk en nervepirrende, morsom opplevelse onsdag kveld, og når det ender med seier til badeby-juniorene... så blir det ikke bedre :-)

Kvik Halden kom til Seiersten som serieledere, og var nok innstilt på å gi oss skikkelig fight om poengene.
Vi stilte med følgende 11; Espen i mål,Benjamin, Mats L, Robert og Henrik S i fireren bak. Mikkel, Peder, Magnus H og Mattis i en firer på midten og med Thomas og Shami på topp!
Da hadde vi Fredrik, TM, Magnus M, Jonas og Andre på benken.

Første omgang er veldig Drøbak..... vi kjører kampen 100% og produserer flere gode målsjanser.... uten at vi klarer å få mål! Shami løper seg tom, og ber om å få bytte (bra Shami) Jonas kommer inn og vi fortsetter å produsere sjanser, Jonas har et par kjempesjanser og ved et par anledninger er det flere enn meg som roper på straffe, men det mener ikke den svartkledde. Mikkel har ett skudd i stangen og returen treffer Jonas i leggen og går.... utenfor........ super frustrerende....
og meget ufortjent står det 0-0 til pause! DFI burde ha ledet minst 2-0 om man teller opp antall sjanser!

Ingen bytter i pausen

2.omgang fortsetter i samme sporet som 1. omgangen sluttet, men Kvik satser noe mer fremover og jevner ut kampen noe. Ikke minst skaper de en del kontringer som er skumle.Dehli er sliten og bytter med Andre!
Etter 69 minutter skjer det som IKKE SKAL SKJE.... en kontring hvor Kvik kommer igjennom og alene med en offensiv Espen i DFI-målet så felles Kvikspilleren av Espen, når han forsøker å gå forbi... straffe? Ja, mener dommer og vi kan ikke protestere spesielt på dette... Kvik setter straffen og tar ledelsen 0-1 på Seiersten. Dette var "blodig" urettferdig, slik kampen hadde sett ut frem til nå.
Fredrik kommer inn for Magnus H, og en uthvilt Shami kommer inn igjen for Mattis og like etter kommer TM inn for Robert og Magnus M inn for Mikkel!
Om det er 4 sett nye, friske bein eller badebyguttas "sisu" som kobler inn vet jeg ikke, men det blir et voldsomt press på slutten.... må alikevel innrømme at jeg var relativt "deppa" når klokken passerte 90 minutter og vi fortsatt lå under 0-1....
så skjer det plutselig masse......i det 92 minutt, Shami blir felt innenfor og dommer blåser STRAFFE!! Forhåndsavtale, og Peder går frem og setter den... iskaldt og 1-1! Det var sinnsykt deilig og veldig fortjent! Det er lenge siden jeg har sett dere feire et mål så bra gutter! Fortsett med det...
Litt drøying fra Kvik sin side, ytterligere et bytte, sørger for at dommer avventer fløyta og når vi får et frispark i det 95 minutt så skjer det utrolige... Magnus M, får "dyttet ballen videre" innenfor 5 metern til Kvik og der står Jonas og banker inn 2-1.....
Vi vinner kampen, en fantastisk avslutning!!! Og stor glede!

Dette var viktig gutter, etter to litt sure tap var det godt å ta Kvik i dag! Stor glede i garderoben!!! Morsomt med Seiersten, når slike ting skjer.... tror mange hadde kost seg på Seiersten i kveld, så velkommen om 14 dager :-)

Om noen har lyst til å se kampen.... eller de siste 10 minuttene.... så har jeg alt på film... brenner DVD'er i helgen... så kan dere kose dere med øyeblikket!

Nyt det gutter, det er velfortjent! Kampen var deres!!

Kosetrening på kunstgresset torsdag, så starter vi med forberedelser for neste kamp "litt senere"

Altså... kort fortalt DFI -Kvik Halden 2-1

Lasse 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar