torsdag 3. mai 2012

Deilig "arbeids-seier" for DFI 1

2 serierunde, Råde -DFI torsdag 3 mai!
Godt med en bred stall, når Peder, Benjamin og Fredrik må kaste inn håndkle på grunn av sykdom (det er lov å gi tidligere beskjed gutter!!), Jørgen, Henrik S og Per-Morten er super-sporty og stiller opp på kort varsel, BRA!

Dermed stilte vi med følgende lag, Espen B i mål, Per-Morten, Robert, Marcus og Mattis bak, Mathias, Christian og en småsyk Henrik A på midten, Mikkel, Jonas og Ulrik på topp. Shami, Mats L, Jørgen og Henrik S på benken.

Kampen er ikke mer enn såvidt blåst igang, når vi får en på trynet, Rådes store stopper er oppe i midtsirkelen og slenger av gårde et skudd fra 40 meter, som får akkurat den "buen" som trengs for å dette ned bak en sjanseløs Espen. 1-0 og vi er bakpå fra start...irriterende....
Kampen spilles på naturgress, og akkurat det er det lenge siden gutta våre (med noen få unntak) har spilt på. Tydelig "rustne" tar det en stund før vi skjønner hvor mye vi egentlig kan trykke til, og at ballen trenger flere berøringer for å føres dit vi vil...... det tar nesten 30 minutter, men endelig stemmer det..Mathias får lagt tvers igjennom råde forsvaret, og finner Ulrik på bakerste (jeg "ser" en volley), men har blitt fortalt at det var et helt vanlig, men veldig velplassert skudd. Perfekt utført Ulrik, kontrollert i mål, uten kraft!
Selv om vi fortsetter å trykke, blir det ikke flere mål i denne omgangen, og vi er egentlig godt fornøyd på sidelinjen, med at vi fikk rettet opp den dårlige starten!
pause, Henrik A, må kaste inn håndkle og erstattes av Henrik S og litt rokkeringer.

I andre omgang tar vi litt bedre tak, og får betalt relativt raskt. Allerede etter 10 minutter er det klart for 1-2. Veldig bra forarbeid av Jonas på kant/dødlinje, inn i 16 metern hvor det er litt ping/pong, med flere (bl a Berge) før Christian setter meget kontrollert i mål bak Råde-keeperen!
Like etter for vi 1-3, og igjen er det Jonas (på andre siden) som får slått 45 inn i 16 metern, flere DFI spiller i kø, men den ender opp hos Henrik S, som "brei-sier" inn under keeper. 7-8 minutter etter punkterer vi kampen med 1-4. Jonas.... nesten på egenhånd! (per-Morten var nest sist på den)
På 1-4 gjør vi klart for ytterligere bytter, men før vi rekker å gjøre de, får vi en meget lei skade på Jonas (regelrett overtråkk), men fryktelig vondt! Jonas bæres av og Shami kommer inn på topp! Like etter bytter vi også inn Mats for Per-Morten og Jørgen for Mikkel.
Vi opprettholder trykket, men får nå litt "sykestue".... Mathias må av med en liten strekk (Mikkel inn igjen), Marcus må av med en vond ankel etter duell Per-Morten inn igjen, Christian vil av.... så Henrik A gjør seg klar igjen.... men det er slutt!

slit og innsats
mye is-poser
mange haltet hjem
og mange er nok veldig gode å støle imorgen... (tungt å løpe 90 minutter på gress)

Men med seier 1-4 mot et sterkt Råde-lag... så er det absolutt verdt det!

Sov godt gutter, neste uke er det nye kamper....