torsdag 10. mai 2012

en liten vekkerklokke...

Vi var kanskje litt "kjepphøye" før onsdagens hjemmekamp mot Sprint-Jeløy!
2 kamper, 6 poeng og 10-1 i målforskjell var muligens nok til å lure oss inn i en tro på at nå er vi best!

Store Seiersten, et 30 tall publikummere og oppholdsvær var en herlig ramme og Iver/Kjetil har satt opp følgende lag; Jokakim i mål, Per Morten, Marcus, Christian og Mattis bak. Peder, Magnus H og Oskar på midten, Andre, Ulrik og Henrik S på topp. Mikkel, Benjamin, Mats L, Jørgen og Henrik A på benken! Henrik var på plass, men kjente såpass på lårskaden at han allerede under oppvarming bestemte seg for å stå over. Vi kom igang med kampen og vi så vel tidlig at det manglet litt tenning, og Sprint tok fortjent ledelsen etter 20 minutter, 0-1 og vi blir litt satt ut på benken...

Om det er dette som vekker oss skal være usagt, men det går bare et par minuter før vi utligner. Kampens (DFIS's) gigant i denne kampen, er Magnus H., han gjør et herlig forarbeid i sitt eget angrep, går igjennom Sprintforsvaret og fyrer av. Sprints keeper må gi retur og der er Oskar, som setter sikker og utligner til 1-1. Dette var deilig og viktig!
Dette resultatet står seg til pause.

2.omgang starter som første, stillingskrig i ca 15 minutter, noen sjanser i begge ender av banen og Sprint spiller på seg bra med "borte-muskler" og etter 60 minutter tar de igjen teten. 1-2!
Mikkel inn for Ulrik i angrep i et forsøk på å få litt friske ben på topp. Dette sammen med et litt høyere press (vi har jo ikke spesielt mye å tape på dette) gjør at vi får noen sjanser og har god tro på at vi skal utligne, men da går det som de ofte gjør, Sprint kontring og 1-3...
Vi bytter inn både Benjamin og Jørgen også, men makter ikke å ta igjen Sprint.

Sesngen første serietap er et faktum! Kampen ender 1-3 og tabellen jevner seg ut!

Dagens mann på DFI, er som tidligere nevnt Magnus H. Strålende kamp!!! Hadde vi hatt 11 mann som kjempet som Magnus hadde Sprint reist hjem som slakt!!

Vi må opp med tenningsnivå gutter, KM er IKKE en "walk over" serie. Vi må slåss for poengene!

Gleder meg til neste kamp, og full tenning!

Hører nå at 2.laget leder med 3 mål i fredrikstad.... så det kommer vel en glad-story imorgen ;-)