søndag 20. oktober 2013

SOLID JUNIOR-AVSLUTNING!

Tistedalen- DFI1, 2-7

De siste ukene har vært preget av at vi "stokker" mye på gutta, i forhold til A-lag, rekrutt-lag og junior!
Når vi er i mål på A-lagets målsetning, samtidig som vi har en klar målsetning om å rykke opp i 4.div med rekrutt, og vi lenge hadde en "teoretisk mulighet" på IK i G19, så gjelder det å disponere troppen riktig!
Tett samarbeid mellom Geir og Andre/Even de siste ukene har med ført mange kompromisser og ulike lags-sammensetninger!

Denne kampen gikk uten faste jr 1 spillere som Adrian T, Fredrik, Mathias LD, Lars og Ulrik. Det åpner for andre, og vi var derfor spente i forkant av matchen!

Christian i mål, Robin, Andreas, Henrik A og Espen SH i forsvar, Håvard, Mikkel og Matias K på midten, Sørensen, Tora og Jensen på topp! Benken var da Mohammed, Magnus M og Henrik H!

DFI tar umiddelbart tak i kampen, og presser Tistedalen skikkelig bakpå, men det ar nesten 30 minutter før vi klarer å få første målet... men da tar det fyr i kampen..
0-0 etter 28 minutter, 1-4 etter 45min .... inkludert et Hat-trick til Jensen, pluss mål på Sørensen!
Pause
Kampen fortsetter i samme spor i 2.omg, og med 1-3 i 2.omgang, så ender kampen 2-7 til DFI i Tistedalen!
3 mål på jensen, 2 mål på tora, 1 på sørensen og 1 på Espen SH.