fredag 11. oktober 2013

Nok en spennende og jevn kamp for 3. laget.

Vi møtte et forsterket 2. lag fra Gressvik som ikke hadde noen planer om å gi fra seg noen poeng på kunstgresset i Drøbak.

Begge lag gikk hardt ut og kampen bølget frem og tilbake de første 15 minuttene. Da fikk DFI en corner. Aleks la inn og traff hodet til Adrian N som satte ballen i mål. DFI var nok fornøyde med denne scoringen og slapp opp litt på tempoet og innsatsen. Dette straffet seg raskt og Gressvik scoret 2 ganger før pause.

I pausen ble gutta enige om at dette skulle de klare og avtaler ble laget.

Resultatet kom raskt og etter noen minutter sto det 2-2. Adrian N løper alene mot mål og blir lagt i bakken. Christian setter ballen sikkert i mål. Gressvik kjemper seg tilbake og setter 2 litt heldige mål og leder 2-4.
Nok en gang må DFI-gutta skjerpe seg. Joakim lurer forsvar og keeper og setter ballen i mål etter assist fra Shami. Ikke lenge etter skyter Chrstian et laaaangskudd fra 30 meter i mål. Keeper hadde ikke en sjanse.
Mot slutten har begge lag store sjanser, men det blir 4-4, noe som nok er er riktig bilde av kampen.