onsdag 14. november 2012

Da starter vi opp igjen!!!

Alt er ikke helt klart enda, men det er klart nok til at vi starter opp med litt trening!

Det er årgangene 94-95 og 96 som utgjør 2013'sesongens juniorer, og i tillegg så er det nok noe 97 gutter som banker på døren!
Totalt sett så er det over 60 gutter som har sagt de skal spille junior fotball i DFI i 2013! Fantastisk hyggelig!!

Alle vil selvsagt ikke trene like mye, noen trener også andre idretter, og noen venter på våren! Men alle er like velkommen på trening!

Foreløpig så ser årets trenergruppe ut som følger;

Geir som hovedtrener har fått med seg Iver, Per, Erlend og Roger. Vi ser nok for oss at det skal være minst en, kanskje to/tre trenere til før vi er helt i mål. I tillegg så har vi et stort og bredt støtteapparat som har med seg de fleste fra fjorårets junior og 96 gruppe!!

Vi begynner treninger torsdag 15 november, og starter da opp i Ås-hallen! Denne treningen er ikke tenkt for alle, men for de som har tenkt å satse skikkelig på fotballen. Det betyr at de som kommer torsdag, er de som er forberedt på å trene fotballrelatert 5-6 økter pr uke i vinter! Vi starter altså opp med at du selv kan bestemme om du tilhører treningsgruppe 1.

TRG1; Åshallen (garderoben) torsdag klokken 20.15!!

For alle andre så starter vi opp på Frogn Kunstgress, tirsdag 20 nov klokken 16.00!! Ps, husk at vi gjerne ser deg på trening, men at vi forstår at ikke alle vil trene 5-6 ganger i uka! Det er helt greit, men da velger du å trene fellesøktene (FØ). Treningene som er merket treningsgruppe 1 (TRG1) vil ha høyere intensitet og stiller krav til de som trener! Trenerne vil sile ut spillere dersom de ikke er villige til å yte!

PS; Det er DFI tøy som gjelder på jr.treninger!!

Vi kommer til å arrangere et informasjonsmøte for alle juniorer i løpet av november!!!

For treningstider se til venstre!

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar