fredag 16. november 2012

Da er DFI JR igang med 2013 sesongen

Geir gir instrukser på sesongens første trening
Selv om nesten alle 96 gutta var opptatt på teater i Oslo, så møtte det over 20 gutter på årets første trening! Og da er det en trening for de som vil satse, det betyr trene 5-6 økter pr.uke... imponerende!
At det blandt de oppmøtte var hele 5 keepere er også strålende. Keeper oppmøtet er ikke tilfeldig, da vi har definert disse øktene som keeper-satsning og innvitert både gutt og smågutte-keeper (97 og 98), og utnevnt Iver som keeper-koordinator og keeper-trener!
Keepere på trening er et av de viktigste elementene for å få gode treninger, og da er det viktig at keeperne kjenner seg velkomne og blir tatt vare på!


 I tillegg til hovedtrener Geir, så var hjelpetrener Roger også på plass å bidro, og etter hvert så kom også Per (fra håndballtrening) og tittet på sammen med flere sjåførpappaer...

Per følger med

Laginndeling, Geir leser opp og Roger deler ut vester

En del "rustne" bein, men godt å komme igang

 
Da er vi igang, lørdag 15.00 er neste økt, også i Åshallen! Og vi venter større oppmøte. Nå kommer også den ambisiøse 96 gjengen, pluss en del av de som ikke kunne torsdag... som for eksempel....Jonas, Mattis, Robert, Joakim L, Christian osv osv... ikke sant gutter?

Oppmøte blir en viktig del i forhold til å være med i treningsgruppene, så de som har ambisjoner må passe på å være med fra start!


Vi sees på Lørdag!





Godt å være igang... nå krysser vi fingre for at vi får gode treningsforhold også på Frogn Kunstgress... vaaaaarmegrader... lenge! Skigruppa har tross alt rulleski :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar