torsdag 22. desember 2011

Dugnadsjobbing

Ahhh, ikke så positivt ladet ord kanskje. Men se på det slik: Her kommer en anledning til å skaffe inntekter til egen moro - flaks, ja dette vil vi være med på :-)
Vi prøver å få til 2 dager med vakt i Frogn Arena pr. uke. (Det er ikke klart hvilke ukedager enda).
Vaktene går fra 17:00 til 22:30 (max).
Vi får 100 kr i timen og dette kommer til å gi jr. fotballen en inntekt på 50.000 kroner som vi kan drive idretten vår for.
Det kreves at vaktene har fylt 16 år, så de aller fleste av dere kan ta denne vakten selv og behøver ikke plage foreldrene deres med dette. Du kan til og med ta sikte på å få gjort unna ganske mye lekselesing mens du sitter der.
Vi er pr. idag 45 spillere så 3 vakter på hver i løpet av året burde være nok.
Det er viktig at alle er villige til å påta seg denne jobben, og husk at jobben går hele året...også i Oktober, November, Desember etter at sesongen er ferdig.
De som ikke kan delta i denne ordningen må kontakte meg snarest på cluchu.unger@gmail.com fordi jeg i disse dager setter opp vaktliste som starter i begynnelsen av Januar.
(Antageligvis den 2.)
OG - For de som av forskjellige årsaker vet at de kommer til å flytte ut av kommunen og ikke spille annet halvår pga. utdannelse osv.. sender mail om dette slik at disse ikke blir satt opp etter sommeren.

Claes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar