fredag 29. november 2013

Vaktene

Vi har fått nok en klage på utførelsen av våre vakter se nedenfor:

DFI håndball J-2000 har halltid på Frogn Arena på torsdager kl.17.00-18.00.

De to siste torsdagene (uke 46 og 47) har det IKKE vært hallvakt der, og vi kommer ikke inn i hallen. Dette fører til at vi mister verdifull treningstid fordi vi må ringe til Svein Heiskel så han kommer og låser opp.
(Sist var vi heldige og ble låst inn av en ansatt på Frogn vgs. etter hamring på døren.

Dette er veldig uheldig, vi har kun en time trening denne dagen, og vi får maks 40 min treningstid, i tillegg til at det er kaldt å stå ute og vente. Dette burde være helt unødvendig da det er noen som har påtatt seg denne oppgaven på dugnad.

Dette er uheldig, og ikke noe vi ønsker å være bekjent av.  Nå er det ikke helt sant at det ikke var noen vakt der, men det ER et problem når de som skal bruke hallen ikke får trent etter forutsetningene.

Se på dette som en jobb i en serviceorganisasjon gutter.  Vi er der som vakter av en grunn ! Vi driver en tjeneste vi får betalt for som andre benytter seg av for å få et servicetilbud.  Det vil være akkurat som om banen ikke skal være tilgjengelig når vi kommer for å gå på trening.
Og det er ikke noe kult å komme  på trening og så skal det være masse plunder å heft for å komme ut på banen er det vel ?

Claes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar